Després de rentar i tallar les pastanagues, els porros, la ceba, les fulles de col, els alls, l'api, el julivert, l'alfàbrega i l'orenga, s'afegeixen a una olla amb aigua mineral i es couen, a foc lent i tapat, com a mínim una hora... Veure
Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure
En un bol mesclem la farina tamisada amb el llevat, la sal i les espècies.
En un altre recipient muntem els ous amb el sucre fins que blanquegin. Hi anem afegint a poc a poc la mescla de la farina i la mantega fosa... Veure
Sofregim la ceba, les patates i les pastanagues amb la mantega fins que agafin color.
Flamegem amb brandi, afegim una mica de farina i removem.
Incorporem aigua bullint fins cobrir les verdures i deixem que cogui tot... Veure
Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant... Veure
Posarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Atenció! Les nyores les haurem de posar unes hores abans en remull amb aigua i vinagre.
El pa farà que ens quedi tot ben lligat... Veure
Elaboració tradicional:
Netajar i trossejar totes les verdures.
Afegir a l'olla amb aigua bullent i coure durant 30 minuts.
Escórrer les verdures i guardar el caldo per bullir després la pasta... Veure
Bullim l’ou i el deixem refredar.
Cuinem al vapor, o bé bullim, la mongeta tendra, la pastanaga, la ceba i la patata. Calcula uns 15 minuts, però ves-ho controlant.
Emplatem i hi afegim el mix de llavors o el llevat nutricional per sobre... Veure
Rentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Rentar les bledes, escórrer-les bé i tallar-les a tiretes fines... Veure
En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure
Preparació:
Saltegeu la vedella salpebrada en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les verdures tallades a trossos grans, els alls sencers, les herbes i uns grans de pebre.
Doneu-hi unes voltes, tireu-hi el vi i deixeu-lo reduir... Veure
Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou.
Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la... Veure
En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure
1. Posem l’aigua al foc amb una mica de sal.
2. Rentem la quinoa i l’afegim a l’aigua quan bulli fins que estigui cuit (seguir les instruccions de l’embàs)
3... Veure
1. Preescalfem el forn a 175ºC.
2. Col·loquem les pastanagues senceres en un plat i eixugar-les.
3. Agafar una bandeja pel forn, posar paper vegetal i escampar les pastanagues amb l'oli d'oliva... Veure
1. Pelar totes les verdures.
2. Tallar les verdures per la meitat i després a rodanxes primes.
3. Cuinar les verdures al vapor, fins que estiguin toves. Reservar-les.
4... Veure
1. Talla les verdures a tires primes i reserva.
2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla.
3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure
Per fer la massa de les empanades
1. Posar l'aigua i la llet en un bol, afegir una mica de sal i barrejar.
2. Afegir la farina barrejant bé fins que quedi una massa homogènia, sense que se'ns enganxi a les mans... Veure
1. Bullir 4 tasses d'aigua. Afegir els 6 primers ingredients.
2. Tapar i coure a foc mitjà durant 20-30 minuts.
3. Colar els ingredients.
4... Veure
1. Taller la ceba amb mitges llunes, l'api ben fi i les pastanagues, la carbassa i la xirivia a daus petits. Picar les bledes fresques ben petites.
2. Posar tots els ingredients en una olla amb 1 l d'aigua mineral... Veure
1. Tallar el seità a rodanxes mitjanes, les pastanagues a rodanxes fines, els carbassons en forma de mitges llunes gruixudes, els xampinyons a daus i el porro fi... Veure
1. Tallem la pastanaga i el pebrot vermell i el posem a coure en una olla amb una mica d'oli. Piquem la ceba i els alls i els afegim a l'olla juntament amb el gingebre ratllat. Removem sovint durant uns 15-20 minuts... Veure
Per fer els crackers de llavors:
1. Preescalfeu el forn a 180 °C a dalt i a baix amb ventilador.
2... Veure
1. Rentem la poma, la tallem per la meitat i li traiem el cor.
2. Rentem bé les pastanagues i ens assegurem que no quedin restes de terra.
3. Pelem el gingebre amb l'ajuda d'un ganivet o pelador... Veure
1. Posem l’arròs integral a bullir seguint les indicacions del fabricant.
2. En un bol petit, posar la salsa de soja, el pebre i el sucre. Afegir un got d’aigua i barrejar bé els ingredients... Veure
1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent.
2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima... Veure
1. Posem tots els ingredients en una batedora, excepte l’oli d’oliva, i triturem durant 1 minut o fins que quedi una massa homogènia.
2. Afegim l’oli d’oliva verge extra i tornem a triturar 3-4 minuts... Veure
1. Pelar i tallar les pastanagues i coure-les al vapor.
2. En una paella gran a foc fort, afegiu 3 cullerades d’oli d’oliva. Una vegada que la paella estigui prou calenta, poseu els alls picats i la ceba... Veure
1. Preescalfem el forn a 190 ºC.
2. Mentrestant, rentem i escorrem els cigrons.
3. Rentem i pelem les pastanagues i les ratllem juntament amb el mig carbassó.
4. Posem tots els ingredients en un bol i els triturem amb l’ajuda d’una batedora o robot de cuina fins a obtenir una massa homogènia... Veure
1. Posar les nous, la civada i les llavors de lli mòltes en un processador d'aliments. Barrejar fins que estigui ben barrejat.
2. Afegir les pastanagues ratllades i tornar a barrejar 10 segons... Veure
1. Comencem desgranant les tavelles i en tallem la punta que anava agafada a la planta, estirant-ne el fil que segueix. No cal tallar l'altra punta, però podem anar separant les dues parts de la tavella... Veure
1. Neteja bé la verdura.
2. Ratlla tot el carabassó, amb la pell inclosa. Aconseguirem unes tires llargues de mides similars per una cocció homogènia.
3. Fem el mateix amb la pastanaga... Veure
1. Sobre un llit de canonges o créixens, que són molt depuratius, posa-hi llàmines de pastanaga i xampinyons ruixats amb suc de llimona perquè no s'oxidin.
2... Veure
Preescalfem el forn a 200 °C.
Tallem les verdures i les patates en trossos, prèviament rentades, i les enfilem en broquetes alternant una peça de cadascuna d'elles... Veure
1· Neteja les pastanagues, trosseja-les en peces petites i cuina durant uns minuts.
2· Pica els grans d'all en trossos molt petits, juntament amb les nous i el gingebre... Veure
1· Tritura la ceba i daura-la suaument en una cassola amb oli d'oliva. Incorpora els bolets tallats petits i la pastanaga ratllada. Continua removent fins que les verdures estiguin totalment cuites... Veure
1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues.
2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge.
3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons... Veure