ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Brou vegetal

Brou vegetal

Després de rentar i tallar les pastanagues, els porros, la ceba, les fulles de col, els alls, l’'api, el julivert, l'alfàbrega i l’'orenga, s'afegeixen a una olla amb aigua mineral i es couen, a foc lent i tapat, com a mínim una hora... Veure

 

 

Lasanya de verdures

Lasanya de verdures

En una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet ratllat) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes d’oli, una culleradeta de sal i una tasseta d’aigua.
Ho coem a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim el trocet de col tallat en juliana fina... Veure

 

 

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure

 

 

Pastissets de pastanaga especiats

Pastissets de pastanaga especiats

En un bol mesclem la farina tamisada amb el llevat, la sal i les espècies.
En un altre recipient muntem els ous amb el sucre fins que blanquegin. Hi anem afegint a poc a poc la mescla de la farina i la mantega fosa... Veure

 

 

Crema de pastanaga amb encenalls cruixents de bacó, pa cruixent i parmesà

Crema de pastanaga amb encenalls cruixents de bacó, pa cruixent i parmesà

Sofregim la ceba, les patates i les pastanagues amb la mantega fins que agafin color.
Flamegem amb brandi, afegim una mica de farina i removem.
Incorporem aigua bullint fins cobrir les verdures i deixem que cogui tot... Veure

 

 

Saltat de verdures amb xiitake

Saltat de verdures amb xiitake

Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant... Veure

 

 

Gaspatxo refrescant

Gaspatxo refrescant

Posarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Atenció! Les nyores les haurem de posar unes hores abans en remull amb aigua i vinagre.
El pa farà que ens quedi tot ben lligat... Veure

 

 

Brou vegetal

Brou vegetal

Elaboració tradicional:
Netajar i trossejar totes les verdures.
Afegir a l'olla amb aigua bullent i coure durant 30 minuts.
Escórrer les verdures i guardar el caldo per bullir després la pasta... Veure

 

 

Mongeta tendra amb quinoa

Mongeta tendra amb quinoa

Bullim l’ou i el deixem refredar. 
Cuinem al vapor, o bé bullim, la mongeta tendra, la pastanaga, la ceba i la patata. Calcula uns 15 minuts, però ves-ho controlant.
Emplatem i hi afegim el mix de llavors o el llevat nutricional per sobre... Veure

 

 

Sopa de cigrons i bledes 

Sopa de cigrons i bledes 

Rentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Rentar les bledes, escórrer-les bé i tallar-les a tiretes fines... Veure

 

 

Escudella i carn d’olla

Escudella i carn d’olla

En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure

 

 

Estofat de vedella

Estofat de vedella

Preparació:
Saltegeu la vedella salpebrada en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les verdures tallades a trossos grans, els alls sencers, les herbes i uns grans de pebre.
Doneu-hi unes voltes, tireu-hi el vi i deixeu-lo reduir... Veure

 

 

Saltejat oriental amb espaguetis

Saltejat oriental amb espaguetis

Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou.
Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la... Veure

 

 

Amanida de col xinesa

Amanida de col xinesa

En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure

 

 

Quinoa amb verdures

Quinoa amb verdures

1. Posem l’aigua al foc amb una mica de sal.

2. Rentem la quinoa i l’afegim a l’aigua quan bulli fins que estigui cuit (seguir les instruccions de l’embàs)

3... Veure

 

 

Pastanagues rostides amb mel

Pastanagues rostides amb mel

1. Preescalfem el forn a 175ºC.

2. Col·loquem les pastanagues senceres en un plat i eixugar-les.

3. Agafar una bandeja pel forn, posar paper vegetal i escampar les pastanagues amb l'oli d'oliva... Veure

 

 

Xips de verdures

Xips de verdures

1. Pelar totes les verdures.

2. Tallar les verdures per la meitat i després a rodanxes primes.

3. Cuinar les verdures al vapor, fins que estiguin toves. Reservar-les.

4... Veure

 

 

Amanida de col vegana

Amanida de col vegana

1. Talla les verdures a tires primes i reserva.

2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla.

3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure

 

 

Empanades de verdures y tonyina eco

Empanades de verdures y tonyina eco

Per fer la massa de les empanades

1. Posar l'aigua i la llet en un bol, afegir una mica de sal i barrejar.

2. Afegir la farina barrejant bé fins que quedi una massa homogènia, sense que se'ns enganxi a les mans... Veure

 

 

Caldo remineralitzant

Caldo remineralitzant

1. Bullir 4 tasses d'aigua. Afegir els 6 primers ingredients.

2. Tapar i coure a foc mitjà durant 20-30 minuts.

3. Colar els ingredients.

4... Veure

 

 

Crema de verdures amb cibulet fresc

Crema de verdures amb cibulet fresc

1. Taller la ceba amb mitges llunes, l'api ben fi i les pastanagues, la carbassa i la xirivia a daus petits. Picar les bledes fresques ben petites.

2. Posar tots els ingredients en una olla amb 1 l d'aigua mineral... Veure

 

 

Seità al forn amb verdures eco

Seità al forn amb verdures eco

1. Tallar el seità a rodanxes mitjanes, les pastanagues a rodanxes fines, els carbassons en forma de mitges llunes gruixudes, els xampinyons a daus i el porro fi... Veure

 

 

Dhal o sopa de llenties vermelles ecològiques

Dhal o sopa de llenties vermelles ecològiques

1. Tallem la pastanaga i el pebrot vermell i el posem a coure en una olla amb una mica d'oli. Piquem la ceba i els alls i els afegim a l'olla juntament amb el gingebre ratllat. Removem sovint durant uns 15-20 minuts... Veure

 

 

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Bullir les remolatxes netes i amb pell fins que siguin toves, refredar i pelar-les.
D'altra banda fer un sofregit amb la resta dels ingredients, veureu que de tomàquet no cal massa. Tireu les remolatxes bullides a trossos, vinagre, sucre, pebre, sal i tritureu... Veure

 

 

Wok de verdures

Wok de verdures

Tallem les verdures a quadrets i les anem fregint per separat i escorrent, en uns 200cl d’oli de cacahuet.
El pèsol l'escaldem 8 minuts en aigua bullint.
Amb tots els ingredients ja cuits, buidem l'oli del wok i els barregem... Veure