Després de rentar i tallar les pastanagues, els porros, la ceba, les fulles de col, els alls, l'api, el julivert, l'alfàbrega i l'orenga, s'afegeixen a una olla amb aigua mineral i es couen, a foc lent i tapat, com a mínim una hora... Veure
Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure
En un bol mesclem la farina tamisada amb el llevat, la sal i les espècies.
En un altre recipient muntem els ous amb el sucre fins que blanquegin. Hi anem afegint a poc a poc la mescla de la farina i la mantega fosa... Veure
Sofregim la ceba, les patates i les pastanagues amb la mantega fins que agafin color.
Flamegem amb brandi, afegim una mica de farina i removem.
Incorporem aigua bullint fins cobrir les verdures i deixem que cogui tot... Veure
Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant... Veure
Posarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Atenció! Les nyores les haurem de posar unes hores abans en remull amb aigua i vinagre.
El pa farà que ens quedi tot ben lligat... Veure
Elaboració tradicional:
Netajar i trossejar totes les verdures.
Afegir a l'olla amb aigua bullent i coure durant 30 minuts.
Escórrer les verdures i guardar el caldo per bullir després la pasta... Veure
Bullim l’ou i el deixem refredar.
Cuinem al vapor, o bé bullim, la mongeta tendra, la pastanaga, la ceba i la patata. Calcula uns 15 minuts, però ves-ho controlant.
Emplatem i hi afegim el mix de llavors o el llevat nutricional per sobre... Veure
Rentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Rentar les bledes, escórrer-les bé i tallar-les a tiretes fines... Veure
En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure
Preparació:
Saltegeu la vedella salpebrada en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les verdures tallades a trossos grans, els alls sencers, les herbes i uns grans de pebre.
Doneu-hi unes voltes, tireu-hi el vi i deixeu-lo reduir... Veure
Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou.
Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la... Veure
En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure
1. Posem l’aigua al foc amb una mica de sal.
2. Rentem la quinoa i l’afegim a l’aigua quan bulli fins que estigui cuit (seguir les instruccions de l’embàs)
3... Veure
1. Preescalfem el forn a 175ºC.
2. Col·loquem les pastanagues senceres en un plat i eixugar-les.
3. Agafar una bandeja pel forn, posar paper vegetal i escampar les pastanagues amb l'oli d'oliva... Veure
1. Pelar totes les verdures.
2. Tallar les verdures per la meitat i després a rodanxes primes.
3. Cuinar les verdures al vapor, fins que estiguin toves. Reservar-les.
4... Veure
1. Talla les verdures a tires primes i reserva.
2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla.
3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure
Per fer la massa de les empanades
1. Posar l'aigua i la llet en un bol, afegir una mica de sal i barrejar.
2. Afegir la farina barrejant bé fins que quedi una massa homogènia, sense que se'ns enganxi a les mans... Veure
1. Bullir 4 tasses d'aigua. Afegir els 6 primers ingredients.
2. Tapar i coure a foc mitjà durant 20-30 minuts.
3. Colar els ingredients.
4... Veure
1. Taller la ceba amb mitges llunes, l'api ben fi i les pastanagues, la carbassa i la xirivia a daus petits. Picar les bledes fresques ben petites.
2. Posar tots els ingredients en una olla amb 1 l d'aigua mineral... Veure
1. Tallar el seità a rodanxes mitjanes, les pastanagues a rodanxes fines, els carbassons en forma de mitges llunes gruixudes, els xampinyons a daus i el porro fi... Veure
1. Tallem la pastanaga i el pebrot vermell i el posem a coure en una olla amb una mica d'oli. Piquem la ceba i els alls i els afegim a l'olla juntament amb el gingebre ratllat. Removem sovint durant uns 15-20 minuts... Veure
Per fer els crackers de llavors:
1. Preescalfeu el forn a 180 °C a dalt i a baix amb ventilador.
2... Veure
1. Rentem la poma, la tallem per la meitat i li traiem el cor.
2. Rentem bé les pastanagues i ens assegurem que no quedin restes de terra.
3. Pelem el gingebre amb l'ajuda d'un ganivet o pelador... Veure
1. Posem l’arròs integral a bullir seguint les indicacions del fabricant.
2. En un bol petit, posar la salsa de soja, el pebre i el sucre. Afegir un got d’aigua i barrejar bé els ingredients... Veure
1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent.
2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima... Veure
1. Posem tots els ingredients en una batedora, excepte l’oli d’oliva, i triturem durant 1 minut o fins que quedi una massa homogènia.
2. Afegim l’oli d’oliva verge extra i tornem a triturar 3-4 minuts... Veure
1. Pelar i tallar les pastanagues i coure-les al vapor.
2. En una paella gran a foc fort, afegiu 3 cullerades d’oli d’oliva. Una vegada que la paella estigui prou calenta, poseu els alls picats i la ceba... Veure
1. Preescalfem el forn a 190 ºC.
2. Mentrestant, rentem i escorrem els cigrons.
3. Rentem i pelem les pastanagues i les ratllem juntament amb el mig carbassó.
4. Posem tots els ingredients en un bol i els triturem amb l’ajuda d’una batedora o robot de cuina fins a obtenir una massa homogènia... Veure
1. Posar les nous, la civada i les llavors de lli mòltes en un processador d'aliments. Barrejar fins que estigui ben barrejat.
2. Afegir les pastanagues ratllades i tornar a barrejar 10 segons... Veure