ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Pastanagues rostides amb mel

Pastanagues rostides amb mel
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

8 pastanagues ecològiques pelades

3 cullerades d’oli d’oliva

1/4 de tassa de mel ecològica

sal i pebre negre mòlt a gust

 

Elaboració

1. Preescalfem el forn a 175ºC.

2. Col·loquem les pastanagues senceres en un plat i eixugar-les.

3. Agafar una bandeja pel forn, posar paper vegetal i escampar les pastanagues amb l'oli d'oliva. Barrejar fins que les pastanagues estiguin completament banyades amb l'oli d'oliva. 

4. Abocar la mel ecològica i salpebrar. Barrejar les pastanagues fins que estiguin recobertes uniformement.

5. Posar la bandeja al forn fins que les pastanagues estiguin tendres (entre 40 minuts i 1 hora)

Bon profit!

Una recepta de allrecipes.com
Fotos de peanutbutterandpeppers.com