Piquem l'all al morter. Quan estigui picat s'afegeixen les nous i es trinxen una miqueta.
A un got per barrejar posem el iogurt, la sal, la menta i el cogombre. Ho triturem i cal que quedi molt liquat... Veure
Netejar les hortalises. Tallar-les ben petites i barrejar-les en un bol.
Posar-hi sal, pebre i les espècies que més us agradin i un rajolí d'oli. Remeneu tot molt bé... Veure
Posarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Atenció! Les nyores les haurem de posar unes hores abans en remull amb aigua i vinagre.
El pa farà que ens quedi tot ben lligat... Veure
Per la salsa només hem de ratllar els cogombres i l’all. Deixar escórrer els cogombres en un colador perquè deixin anar líquid. Barrejar amb el iogurt i la menta i condimentar... Veure
Una de les maneres de preparar el cuscús consisteix a posar aigua a bullir amb una culleradeta de sal per, quan arribi al punt d’ebullició incorporar-hi el cuscús, remoure, posar una tapadora i apagar el foc deixant-ho reposar un parell de minuts... Veure
Escaldeu les cebes tendres en aigua bullent durant 10 segons. Escorreu-les i reserveu-les.
Hidrata i escalda les algues, una barreja de algues: enciam de mar, alga nori i wakame. Escorreu-la bé i talleu-la en tires de 10 cm aproximadament... Veure
1. Tallar el cogombre a rodanxes primes i la ceba a juliana. Posar-ho tot en un bol.
2. Barrejar els ingredients de l’amaniment: el suc de llimona, el sucre, l’oli i la sal, barrejar bé i afegir-ho al bol del cogombre i la ceba... Veure
1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura.
2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores... Veure
1. Rentar bé les patates i assegurar-nos d’eliminar les restes de terra.
2. Afegir les patates amb una olla amb aigua i bullir durant 25-30 minuts. O fins que la patates estiguin cuites... Veure
1. Pela els cogombres i talla’ls a daus.
2. Posa en una batedora el cogombre, la beguda d’ametlles, els grans d’all, l’alfàbrega, la ceba tallada a daus, la poma pelada i tallada a trossos, el suc de llima i una mica de sal... Veure
1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent.
2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima... Veure
1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida.
2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina... Veure
1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida.
2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure
Pela i renta bé la poma
Renta el cogombre i l'api.
Introdueix tots els ingredients al vas i programa tritura en el robot o turmix... Veure