ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Tarator

Tarator

Piquem l’'all al morter. Quan estigui picat s'’afegeixen les nous i es trinxen una miqueta.
A un got per barrejar posem el iogurt, la sal, la menta i el cogombre. Ho triturem i cal que quedi molt liquat... Veure

 

 

Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Netejar les hortalises. Tallar-les ben petites i barrejar-les en un bol. 
Posar-hi sal, pebre i les espècies que més us agradin i un rajolí d'oli. Remeneu tot molt bé... Veure

 

 

Gaspatxo refrescant

Gaspatxo refrescant

Posarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Atenció! Les nyores les haurem de posar unes hores abans en remull amb aigua i vinagre.
El pa farà que ens quedi tot ben lligat... Veure

 

 

Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raita

Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raita

Per la salsa només hem de ratllar els cogombres i l’all. Deixar escórrer els cogombres en un colador perquè deixin anar líquid. Barrejar amb el iogurt i la menta i condimentar... Veure

 

 

Tabulé- Amanida

Tabulé- Amanida

Una de les maneres de preparar el cuscús consisteix a posar aigua a bullir amb una culleradeta de sal per, quan arribi al punt d’ebullició incorporar-hi el cuscús, remoure, posar una tapadora i apagar el foc deixant-ho reposar un parell de minuts... Veure

 

 

Amanida d’azukis amb algues, tomacons i vinagreta de balsàmic

Amanida d’azukis amb algues, tomacons i vinagreta de balsàmic

Escaldeu les cebes tendres en aigua bullent durant 10 segons. Escorreu-les i reserveu-les.
Hidrata i escalda les algues, una barreja de algues: enciam de mar, alga nori i wakame. Escorreu-la bé i talleu-la en tires de 10 cm aproximadament... Veure

 

 

Granissat de meló

Granissat de meló

1. Talleu el meló a trossos i poseu-lo al congelador

2... Veure

 

 

Amanida de cogombre Thai

Amanida de cogombre Thai

1. Tallar el cogombre a rodanxes primes i la ceba a juliana. Posar-ho tot en un bol.

2. Barrejar els ingredients de l’amaniment: el suc de llimona, el sucre, l’oli i la sal, barrejar bé i afegir-ho al bol del cogombre i la ceba... Veure

 

 

Amanida de cogombre eco

Amanida de cogombre eco

1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura.

2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores... Veure

 

 

Amanida de patata i cogombre ecològic

Amanida de patata i cogombre ecològic

1. Rentar bé les patates i assegurar-nos d’eliminar les restes de terra.

2. Afegir les patates amb una olla amb aigua i bullir durant 25-30 minuts. O fins que la patates estiguin cuites... Veure

 

 

Amanida d'estiu amb quinoa

Amanida d'estiu amb quinoa

1. Bulliu la quinoa, l'escorreu i la deixeu refredar
2...											Veure
											

 

 

Sopa freda de cogombre eco

Sopa freda de cogombre eco

1. Pela els cogombres i talla’ls a daus.

2. Posa en una batedora el cogombre, la beguda d’ametlles, els grans d’all, l’alfàbrega, la ceba tallada a daus, la poma pelada i tallada a trossos, el suc de llima i una mica de sal... Veure

 

 

Sushi de carbassó ecològic

Sushi de carbassó ecològic

1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent.

2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima... Veure

 

 

Amanida de cigrons eco al pesto

Amanida de cigrons eco al pesto

1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida.

2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina... Veure

 

 

Amanida mosaic d'estiu eco

Amanida mosaic d'estiu eco

1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida.

2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure

 

 

Batut d'api, poma i cogombre eco

Batut d'api, poma i cogombre eco

  1. Pela i renta bé la poma

  2. Renta el cogombre i l'api.

  3. Introdueix tots els ingredients al vas i programa tritura en el robot o turmix... Veure

     

 

Gaspatxo

Gaspatxo

Posa tots els ingredients a la cassola o recipient que hagis triat. Les verdures (el tomàquets, els pebrots i el cogombre) han d'estar rentades i el cogombre i l'all pelats. No t'oblidis de l'oli, el vinagre i la sal... Veure

 

 

Gaspatxo de maduixa

Gaspatxo de maduixa

Netegem, tallem i trossegem les maduixes.
Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem.
En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua... Veure

 

 

Amanida de tomàquet i cogombre amb un gra d’all

Amanida de tomàquet i cogombre amb un gra d’all

Primer de tot pelarem els tomàquets deixant-los ben nets de pell, ja que la major part de la gent els prefereix pelats.
Podem usar qualsevol tipus de tomàquet verd, com ara les varietats Cor de Bou, Raff o Montserrat... Veure