ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.


2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure

 

 

Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega

Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega

  1. Per a l'ajoblanco: pela els alls i neteja'ls bé. Escalda'ls de 2 3 vegades.
  2. Pela el meló i talla'l a trossos. Barreja'ho tot amb la resta d'ingredients.
  3. Deixa-ho a la nevera durant 24 h... Veure

     

 

Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil

Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil

1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin... Veure

 

 

Mongeta verda saltejada amb alls i shitake

Mongeta verda saltejada amb alls i shitake


Primer posarem a bullir les nogetes tendres tendres en aigua amb sal.


Després tallarem els bolets i l'all la grandària segons els teus gustos.


A continuació quan estiguin les mongetes llestes les afegirem a la paella on estaven els altres ingredients... Veure

 

 

Paté de pastanagues amb gingebre

Paté de pastanagues amb gingebre

1· Neteja les pastanagues, trosseja-les en peces petites i cuina durant uns minuts.

2· Pica els grans d'all en trossos molt petits, juntament amb les nous i el gingebre... Veure

 

 

Sopa de galets farcits vegans

Sopa de galets farcits vegans

1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues. 

2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge.

3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons... Veure