1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure
1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin... Veure
Primer posarem a bullir les nogetes tendres tendres en aigua amb sal.
Després tallarem els bolets i l'all la grandària segons els teus gustos.
A continuació quan estiguin les mongetes llestes les afegirem a la paella on estaven els altres ingredients... Veure
1· Neteja les pastanagues, trosseja-les en peces petites i cuina durant uns minuts.
2· Pica els grans d'all en trossos molt petits, juntament amb les nous i el gingebre... Veure
1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues.
2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge.
3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons... Veure