ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Wok de col xinesa i gambes

Wok de col xinesa i gambes

Rentar i tallar a juliana les verdures.
Posar al wok un raig d'oli, afegir 2 grans d' all i quan començi a daurar-se incorporar les gambes, un pessic de sal i la salsa de chili. Deixar ofegar tot junt un parell de minuts... Veure

 

 

Gotets d'escalivada cremosa ecològica

Gotets d'escalivada cremosa ecològica

1. Posar l'albergínia, els pebrots i la ceba (tot sense pelar) a 200 graus durant 40 minuts al forn. Els últims 15 minuts afegir la dent d'all, també sense pelar.

2... Veure

 

 

Dhal o sopa de llenties vermelles ecològiques

Dhal o sopa de llenties vermelles ecològiques

1. Tallem la pastanaga i el pebrot vermell i el posem a coure en una olla amb una mica d'oli. Piquem la ceba i els alls i els afegim a l'olla juntament amb el gingebre ratllat. Removem sovint durant uns 15-20 minuts... Veure

 

 

Arròs integral amb verdures i tofu eco saltejat

Arròs integral amb verdures i tofu eco saltejat

1. Posem l’arròs integral a bullir seguint les indicacions del fabricant.

2. En un bol petit, posar la salsa de soja, el pebre i el sucre. Afegir un got d’aigua i barrejar bé els ingredients... Veure

 

 

Amanida de mongetes amb verdures i sèsam

Amanida de mongetes amb verdures i sèsam

1. Pelem i tallem la ceba i el pebrot vermell a daus petits

2. Rentem les mongetes i les posem en un bol. I afegim la ceba i el pebrot.

3. Desgranem el blat de moro i l'afegim al bol juntament amb els pesols... Veure

 

 

Amanida de cigrons eco al pesto

Amanida de cigrons eco al pesto

1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida.

2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina... Veure

 

 

Pastís de patata i tonyina eco

Pastís de patata i tonyina eco

1. Rentar i escalivar el pebrot vermell al forn. Ho podem fer el dia abans i optimitzar l'escalfor del forn per cuinar altres verdures... Veure

 

 

Amanida de pasta amb hummus i tonyina

Amanida de pasta amb hummus i tonyina

Coem i refredem la pasta

Col·loquem la pasta en un bol gran i hia fegim el tomàquet, el pebrot, el blat de moro i el formatge feta.

Amb una cullera baregem bé... Veure

 

 

Crepes farcides de carn i verdures eco

Crepes farcides de carn i verdures eco

Comencem fent el farciment de verdures:
1. Per a això rentem, pelem i tallem les verdures, reservant una ceba.


2. Tirem a la paella una mica d'oli i ho deixem a foc mitjà... Veure