Ingredients
500 g de Mongeta tendra
2 Pastanagues
1 Ceba
2 Patates
3 tasses de quinoa (si en sobrés aprofiteu-la per l'amanida!)
1 Ou dur
Mix de llavors o llevat nutricional.
Oli, crema balsàmica de Mòdena, sal i pebre.
Elaboració
Bullim l’ou i el deixem refredar.
Cuinem al vapor, o bé bullim, la mongeta tendra, la pastanaga, la ceba i la patata. Calcula uns 15 minuts, però ves-ho controlant.
Emplatem i hi afegim el mix de llavors o el llevat nutricional per sobre. Tots dos productes són claus per completar nutricionalment sopes, amanides i plats de verdures. A més són deliciosos!
Amanim al gust. La crema balsàmica és indispensable al meu rebost!
Marc Alegre, responsable de comunicació de La Tavella.
P.D Creieu que la resta de l’equip de La Tavella s’animarà a compartir la seva recepta? Esperem que sí ;)