ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida de col xinesa

Amanida de col xinesa
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

3 pastanagues
60 g d'api
400-500 g de col xinesa
2 pomes
Gorgonzola
Tires de pollastre (opcional)
1 iogurt
1 cullerada de mostassa
2 cullerades de llimona
3 cullerades d'oli d'oliva
Vinagre de vi
Sal i pebre
Fruits secs per decorar

 

Elaboració

En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines. Pelar la poma, treure-li el cor i ratllar-la. A continuació, barrejar-ho tot .

Fer una salsa barrejant el iogurt, l'oli d'oliva, el suc de llimona, la mostassa , sal i pebre al gust. Emplatar l'amanida barrejant la salsa amb la col, la poma, el pollastre i els fruits secs. Finalment afegir al gorgonzola per sobre, o altres varietats de formatge.