Ingredients
3 pastanagues
60 g d'api
400-500 g de col xinesa
2 pomes
Gorgonzola
Tires de pollastre (opcional)
1 iogurt
1 cullerada de mostassa
2 cullerades de llimona
3 cullerades d'oli d'oliva
Vinagre de vi
Sal i pebre
Fruits secs per decorar
Elaboració
En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines. Pelar la poma, treure-li el cor i ratllar-la. A continuació, barrejar-ho tot .
Fer una salsa barrejant el iogurt, l'oli d'oliva, el suc de llimona, la mostassa , sal i pebre al gust. Emplatar l'amanida barrejant la salsa amb la col, la poma, el pollastre i els fruits secs. Finalment afegir al gorgonzola per sobre, o altres varietats de formatge.