ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS)
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Crema de coliflor amb daus de patata i bacallà, gambes i oli de paté d'’olives negres

Crema de coliflor amb daus de patata i bacallà, gambes i oli de paté d'’olives negres

Primerament tallem la ceba, el carbassó, la coliflor i el porro a daus. Ho posem a una cassola mitjana amb una mica d'’oli i deixem que es dori.
Un cop daurades les verdures ho flamegem amb una mica de cognac, afegim la farina i remenem... Veure

 

 

Caneló de porro i brandada de bacallà

Caneló de porro i brandada de bacallà

Tallar els porros a uns 10 cm de llargada i posar-los a escaldar en una olla durant 7 minuts.
Seguidament, treure’ls de l'aigua calenta i posar-los en aigua freda.
Separar el cor del porro de les fulles, intentant que no es trenquin... Veure

 

 

Bacallà al forn amb llit de patata i ceba i melmelada de pebrot vermell

Bacallà al forn amb llit de patata i ceba i melmelada de pebrot vermell

Tallem la patata i la ceba fina, la posem dins el forn a 150oC a coure amb oli sal i un xic de sucre. Quant té la textura transparent la traiem del forn.
Pugem la temperatura del forn a 200oC... Veure

 

 

Bacallà amb bunyols de bròquil

Bacallà amb bunyols de bròquil

Fregiu el bacallà enfarinat i reserveu-lo.?Bulliu, enfarineu i fregiu el bròquil, i reserveu-lo.?El bròquil es pot arrebossar amb farina i ou.
En una cassola feu un sofregit amb la ceba i quan estigui rossa afegiu-hi el bacallà, la picada i una mica d’aigua... Veure

 

 

ccpae ccpae