Primerament tallem la ceba, el carbassó, la coliflor i el porro a daus. Ho posem a una cassola mitjana amb una mica d'oli i deixem que es dori.
Un cop daurades les verdures ho flamegem amb una mica de cognac, afegim la farina i remenem... Veure
Tallar els porros a uns 10 cm de llargada i posar-los a escaldar en una olla durant 7 minuts. Seguidament, treure’ls de l'aigua calenta i posar-los en aigua freda. Separar el cor del porro de les fulles, intentant que no es trenquin... Veure
Fregiu el bacallà enfarinat i reserveu-lo.?Bulliu, enfarineu i fregiu el bròquil, i reserveu-lo.?El bròquil es pot arrebossar amb farina i ou.
En una cassola feu un sofregit amb la ceba i quan estigui rossa afegiu-hi el bacallà, la picada i una mica daigua... Veure
Tallem la patata i la ceba fina, la posem dins el forn a 150oC a coure amb oli sal i un xic de sucre. Quant té la textura transparent la traiem del forn.
Pugem la temperatura del forn a 200oC... Veure