ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS)
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Amanida de pernil i maduixots

Amanida de pernil i maduixots

Rentar i tallar l'’enciam, afegir els ingredients i amanir amb la vinagreta.

Veure

 

 

Amanida amb formatge de cabra

Amanida amb formatge de cabra

Farem una vinagreta amb el vinagre i l'’oli (1/4 part de vinagre per 3/4 parts d'’oli).
Muntarem l’'amanida amb els tomàquets tallats per la meitat.
Ho amanirem amb la vinagreta... Veure

 

 

Amanida Waldorf

Amanida Waldorf

1. Pelem i tallem les patates a daus petits i les bullim uns 5 minuts, fins que estiguin cuites però que no es desfacin. Reservem.

2. Netegem les pomes i les tallem a daus, de la mateixa mida que la patata... Veure

 

 

Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernil

Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernil

Per aconseguir que el pernil salat tingui textura cruixent el posem a un plat cobert per les dues bandes de paper de forn i  l'introduïm al microones durant un minut. El deixem refredar.

Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients amb la túrmix... Veure

 

 

Ensalada verde especial para embarazadas

Ensalada verde especial para embarazadas

Un consejo que me dio una buena amiga hace mucho tiempo fue que si me quería quedar embarazada, que empezara a tomar ácido fólico. (buen consejo) Y pensé ¿y eso como lo hago? Y lo descubrí, uno de los alimentos que tiene más son las verduras de hoja verde... Veure

 

 

Amanida de raïm i figues

Amanida de raïm i figues

1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem... Veure

 

 

Amanida de llenties

Amanida de llenties

1. Rentem les llenties amb un escorredor.

2. Tallem els tomàquets xerri eco per la meitat i l'enciam a tires primes... Veure

 

 

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Netegem l’enciam i l’escarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.
Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure

 

 

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Per confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits d’oli d’oliva.
D’altra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure

 

 

Amanida d’encenalls de fetge d’ànec i fruits secs

Amanida d’encenalls de fetge d’ànec i fruits secs

Fred de la nevera, prendrem el fetge d'ànec mig cuit (fet per nosaltres o de conserva) i el posarem una hora abans de l'àpat, al congelador. També posem al congelador un ratllador.
Preparem una vinagreta amb el 60% d'oli verge, 20% de vinagre, 20% de vinagre balsàmic i una cullaradeta de mostassa de gra (la que en diuen antiga)... Veure

 

 

Receptes amb colirave

Receptes amb colirave

A l'amanida:
Ratllat, és el complement ideal a l'amanida verda. Té el mateix gust que el tronc de la col.

Amb la verdura:
Es pela mig quilo i es talla en rodanxes o cubs petits. Es cou a foc lent amb dues cullaradetes d'oli i dues d'aigua... Veure

 

 

ccpae ccpae