ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Sushi de carbassó ecològic

Sushi de carbassó ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 carbassons eco

½ pastanaga eco tallada a tires

½ alvocat eco a daus petits

½ cogombre eco tallat a tires

110 g de formatge cremós

1 culleradeta de suc de llima

1 tassa de tires de cranc picada

1 culleradeta de llavors de sèsam

 

Elaboració

1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent.

2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima.

3. En una fusta de tallar posar 2 làmines de carbassó juntes, per tenir més consistència o 1 làmina si us han quedat molt gruixudes. Estendre una capa de formatge cremós per tota la làmina i a una punta posar una mica de cranc, unes tires de pastanaga, l’alvocat a dauets i les tires de cogombre.

4. Enrotllar bé els carbassons i repetir amb les làmines de carbassó restants.

5. Posar una mica de sèsam per sobre abans de servir.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: delish.com