Ingredients
½ pastanaga eco tallada a tires
110 g de formatge cremós
1 culleradeta de suc de llima
1 tassa de tires de cranc picada
1 culleradeta de llavors de sèsam
Elaboració
1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent.
2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima.
3. En una fusta de tallar posar 2 làmines de carbassó juntes, per tenir més consistència o 1 làmina si us han quedat molt gruixudes. Estendre una capa de formatge cremós per tota la làmina i a una punta posar una mica de cranc, unes tires de pastanaga, l’alvocat a dauets i les tires de cogombre.
4. Enrotllar bé els carbassons i repetir amb les làmines de carbassó restants.
5. Posar una mica de sèsam per sobre abans de servir.
Bon profit!
Una recepta de: delish.com