Ingredients
120g de galets de Nadal
1 porro
1 ceba
2 pastanagues
2 dents d’all
1 fulla de llorer, 1 grapat de cigrons, mandonguilles vegetarianes (de llenties, tofu, seitan, arròs, etc.)
oli d’oliva verge, sal, pebre i aigua.
Elaboració
1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues.
2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge.
3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons.
4· Una vegada cuit, cobreix-ho amb aigua (uns dos dits per sobre dels ingredients) i incorpora la fulla de llorer. Coure a foc lent durant 30 minuts.
5· Cola el brou i torna a escalfar-lo. Condimenta amb sal i pebre.
6· Quan el brou arrenqui a bullir, afegeix els galets i cuina'ls seguint el temps indicat a l'envàs.
7· Mentrestant, en una paella, sofregeix les mandonguilles amb una mica d'oli d'oliva verge. Reserva-les i afegeix-les a la sopa un minut abans que la pasta estigui cuita. Fet!
Una fantàstica recepta de nomen.es
La Tavella som una empresa social de distribució de cistelles de fruita i verdura ecològica a domicili a la la província de Barcelona.
Més de 15 anys oferint oportunitats laborals a persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental al Vallès Oriental.