ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Sopa de galets farcits vegans

Sopa de galets farcits vegans
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

120g de galets de Nadal

1 porro

1 ceba

2 pastanagues

2 dents d’all

1 fulla de llorer, 1 grapat de cigrons, mandonguilles vegetarianes (de llenties, tofu, seitan, arròs, etc.)

oli d’oliva verge, sal, pebre i aigua.

 

Elaboració

1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues. 

2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge.

3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons.

4· Una vegada cuit, cobreix-ho amb aigua (uns dos dits per sobre dels ingredients) i incorpora la fulla de llorer. Coure a foc lent durant 30 minuts.

5· Cola el brou i torna a escalfar-lo. Condimenta amb sal i pebre.

6· Quan el brou arrenqui a bullir, afegeix els galets i cuina'ls seguint el temps indicat a l'envàs.

7· Mentrestant, en una paella, sofregeix les mandonguilles amb una mica d'oli d'oliva verge. Reserva-les i afegeix-les a la sopa un minut abans que la pasta estigui cuita. Fet!

Una fantàstica recepta de nomen.es

 

La Tavella som una empresa social de distribució de cistelles de fruita i verdura ecològica a domicili a la la província de Barcelona.

Més de 15 anys oferint oportunitats laborals a persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental al Vallès Oriental.