ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Montaditos d’anxoves

Montaditos d’anxoves

Tallem a rodanxes els tomàquets.
Laminem l'’alvocat.
Llesquem el pa i posem una rodanxa de tomàquet, un tall d’'alvocat i per sobre l’'anxova.
Es col·loca a una safata i se serveix a taula... Veure

 

 

Guacamole

Guacamole

Obrim l'alvocat, en traiem el pinyol i amb una cullereta traiem la polpa de l'alvocat i la posem dins del got de la batedora.
Afegim una mica de sal a aquesta polpa i ho triturem amb la batedora fins a obtenir una crema... Veure

 

 

Batut d'alvocat

Batut d'alvocat

Pelar l'alvocat i abocar juntament la resta d'ingredients a la batedora. Batre fins aconseguir una textura cremosa.

Quan el prenem?

Per la conservació de les seves propietats prendre'l immediatament, per exemple, acompanyat d'una torrada a l'esmorzar o al berenar... Veure

 

 

Batut de col Kale

Batut de col Kale

Neteja i pela tota la fruita, excepte la poma.
Trosseja-la i juntament amb la Kale i el iogurt, passa-ho tot per la liquadora.

Veure

 

 

Amanida de col vegana

Amanida de col vegana

1. Talla les verdures a tires primes i reserva.

2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla.

3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure

 

 

Rosa d'alvocat ecològic

Rosa d'alvocat ecològic

1. Tallar l'alvocat per la meitat i pelar-lo.

2. Amb l'ajuda d'un ganivet tallar les 2 meitats de l'alvocat a làmines fines. 

3. Estendre les làmines de cada meitat d'alvocat sense separar-les... Veure

 

 

Amanida d'estiu amb quinoa

Amanida d'estiu amb quinoa

1. Bulliu la quinoa, l'escorreu i la deixeu refredar
2...											Veure
											

 

 

Torrades de moniato amb ou poché eco

Torrades de moniato amb ou poché eco

1. Escalfa el forn a 200 °C.

2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure

 

 

Sushi de carbassó ecològic

Sushi de carbassó ecològic

1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent.

2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima... Veure

 

 

Amanida de quinoa amb préssec ecològic

Amanida de quinoa amb préssec ecològic

1. Rentar bé la quinoa i bullir-la durant 10 minuts amb una olla amb aigua i una mica de sal. Un cop passats els 10 minuts escórrer bé i deixar refredar escampada en un plat gran... Veure

 

 

Ous farcits d’alvocat i tonyina eco

Ous farcits d’alvocat i tonyina eco

1. Bullir els ous durant 12 minuts

2. Un cop freds, pelar-los i tallar-los per la meitat.

3. Posar el rovell en un bol juntament amb l’alvocat, el suc de llimona, la ceba tendra picada, la tonyina i sal i pebre al gust... Veure

 

 

Arepas de pollastre i alvocat eco

Arepas de pollastre i alvocat eco

1. Posem l'aigua, la sal i la mantega en un bol. Ho barregem tot i de mica en mica anem afegint la farina sense deixar de barrejar. Un cop barrejat pastem bé fins que quedi una massa homogènia i ajustem d'aigua o farina si fa falta... Veure

 

 

Amanida d'arròs i quinoa ecològica

Amanida d'arròs i quinoa ecològica

1. En una batedora o processador d'aliments, combineu el suc de llima, la mel, l'all, el coriandre, el pebre, el pebre vermell i l'oli d'oliva. Barregeu-ho fins que quedi homogeni i suau (poden quedar-se alguns trossos de coriandre)... Veure

 

 

Amanida mosaic d'estiu eco

Amanida mosaic d'estiu eco

1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida.

2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure

 

 

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet

1. Agafa les llenties i cou-les.
Per a això usa l'olla expressa i bull-les 10 minuts allí per a després escórrer i deixar refredar.
L'arròs pot ser integral però pots usar el blanc perquè la llentia ja té fibra... Veure

 

 

Crema freda d'alvocat, poma verda i llima

Crema freda d'alvocat, poma verda i llima

  1. Ratllem la pell de la llima i les fulles de menta durant 20 segons, velocitat 10. Vam baixar els trossets cap a les fulles... Veure

     

 

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Talleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.
Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure

 

 

Gaspatxo de maduixa

Gaspatxo de maduixa

Netegem, tallem i trossegem les maduixes.
Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem.
En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua... Veure