ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Empanades de verdures y tonyina eco

Empanades de verdures y tonyina eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Per la massa de les empanades
• 110 g d'aigua o llet (o barreja d'aigua i llet)
• 110 g d'oli d'oliva
• 340-350 g de farina
• Una mica de sal

Pel farcit de les empanades
• 1 pastanaga eco
• ½ carbassó eco
• 1 ceba eco
• 1 ous eco bullit
• 1 ou per pintar les empanades abans de posar al forn
• Salsa de tomàquet natural
• 1-2 llaunes de tonyina
• Oli d'oliva

 

Elaboració

Per fer la massa de les empanades

1. Posar l'aigua i la llet en un bol, afegir una mica de sal i barrejar.

2. Afegir la farina barrejant bé fins que quedi una massa homogènia, sense que se'ns enganxi a les mans.

3. Emboliquem amb film i deixem reposar 1 h.

Per fer el farcit de les empanades 

1. Bullim 1 ou durant 10 minuts i reservem amb aigua freda.

2. Tallem les verdures a dauets petits i les coem a la paella.

3. En un bol hi posem la tonyina esmicolada i hi afegim les verdures cuites i l'ou bullint tallat a daus petits.

4. Afegim la salsa de tomàquet i barregem bé fins a tenir un farcit homogeni.

Pel muntatge de les empanades 

1. Posem la massa de les empanades a la taula de treball i l'estirem ben fina (no més de 2 mm).

2. La tallem en cercles amb un motlle o amb un got.

3. Posem una cullerada sopera del farcit al centre els cercles i els tanquem, amb l'ajuda de les puntes d'una forquilla. Repetim fins a acabar la massa.

4. Col·loquem les empanades en una safata i les pintem amb ou. Les coem al forn 25 minuts a 180º.


Bon profit!

 

Una recepta adaptada de: cocinandoentreolivos.com