Cou al vapor, amb una miqueta de sal, la mongeta tendra tallada a trossos.
Mentrestant, cou les faves a l'olla a pressió junt amb el farcellet d'herbes i una mica de sal.
Prepara una vinagreta amb ceba ben picada, julivert, vinagre, l'oli, sal i pebre al gust... Veure
En una cassola, amb un bon raig d’oli d’oliva, fregim lleugerament els allets tendres. A continuació hi posem 3 o 4 cullerades de ceba confitada i hi tirem el vi blanc; tot seguit hi posem les faves i les fulles de menta, remenem una mica tot plegat i hi afegim una mica d’aigua fins a cobrir just el conjunt i la tira d’alga kombu... Veure
1. En una olla amb aigua amb sal, bullir les faves durant 15 minuts a foc mitjà.
2. Tallar la ceba tendra a juliana i els ravenets a rodanxes fines
3. En un bol posar una mica d'oli d'oliva, el vinagre, la mostassa i barrejar fins a aconseguir una vinagreta homogènia
4... Veure