ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Crema de calçots

Crema de calçots

Posar els calçots trossejats en una olla amb una mica l'oli i a foc lent, ofegar-los una mica.
Afegir la patata trossejada i l'aigua i fer bullir una estona.
Un cop cuita la patata, passar-hi la batedora fins que quedi una crema... Veure

 

 

Calçots arrebossats

Calçots arrebossats

Quan els calçots són prims es tallen les arrels, es retira la primera fulla i la part verda.
Quan són més gruixuts s’han d’escaldar prèviament 3-4 minuts.
Feu una pasta amb la farina, una mica d'aigua, la sal i els ous... Veure

 

 

Calamars amb calçots confitats i romesco de codony

Calamars amb calçots confitats i romesco de codony

Comencem preparant el romesco.
Posem les nyores en aigua tèbia per hidratar, els tomàquets al forn a escalivar i pelem els fruits secs.
Coem el codony pelat i tallat a daus en una olla ben tapada amb aproximadament mig got d’aigua, fins que ens quedi tou... Veure

 

 

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.
Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure

 

 

Calçotada

Calçotada

Prepareu els calçots i col·loqueu-los un al costat de l’'altre en unes graelles.
Enceneu un foc de sarments i quan la flamarada prengui poseu-hi al damunt la graella fins que els calçots siguin negrosos, primer per un costat i després per l’'altre... Veure