Preparem el bròcoli, rebutjant els tronxos més gruixuts i el bullim o fem al vapor a cocció curta. Posem aigua a bullir i blanquegem els brots de col i les cebes tendres.
Passem la botifarra negra per la paella i la reservem... Veure
Bullim el bròquil al dente i el reservem amb aigua freda.
Seguidament tallem el filet de porc a llomillet i el marquem en una paella amb un raig d'oli.
Per a preparar la salsa, tallem la ceba i el carbassó en bronoise... Veure
Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant... Veure
Coure al vapor el bròquil net durant uns 25 minuts (en vaig reservar el tronc per fer la crema de verdures).
Saltejar els fessols a la paella amb una mica d'oli fins que quedin una mica torradets... Veure
Coeu el bròquil al vapor durant uns 7 minuts (per preservar els nutrients). També el podeu coure al papillot.
Un cop cuit el triturem juntament amb el formatge de cabra, el formatge per untar, un raig d'oli d'oliva extra verge i un pessic de sal... Veure
Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Piquem la cabeça d’alls ben petit. Afegim al porro i deixem coure ja destapat... Veure
Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou.
Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la... Veure
1. Rentem i trossegem el romanesco. El bullim al vapor en una olla. Un cop cuit deixem que es refredi una mica.
2. Posem el bròquil romanesco a la picadora, hi afegim tots els ingredients i ho triturem... Veure
1. Renta bé el bròquil i tritura-ho en cru en un robot o processador de cuina fins a aconseguir una textura que s'assembli a la d'un cous cous... Veure