ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de verdures amb cibulet fresc

Crema de verdures amb cibulet fresc
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 cebes fresques
1 tros d'api
2 pastanagues
1/2 carbassa petita
1 xirivia 
100 g de bledes fresques 
Cibulet fresc
Sal marina
1 litre d'aigua mineral
Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

1. Taller la ceba amb mitges llunes, l'api ben fi i les pastanagues, la carbassa i la xirivia a daus petits. Picar les bledes fresques ben petites.

2. Posar tots els ingredients en una olla amb 1 l d'aigua mineral.

3. Cuinar durant 35 minuts i afegir gairebé al final de la cocció una mica de sal i el cibulet picat. Reservar una mica de cibulet per decorar.

4. Triturar amb la batedora i servir amb una mica de cibulet picat per sobre. 

 

Bon profit!

 

Una recepta de sienteteradiante.com