1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure
1. Posar els calçots trossejats en una olla amb una mica l'oli i a foc lent, ofegar-los una mica.
2.Afegir la patata trossejada i l'aigua i fer bullir una estona.
3.Un cop cuita la patata, passar-hi la batedora fins que quedi una crema... Veure
1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.
2. Les escalfem lleugerament introduint-les en el microones un parell de minuts a potència baixa... Veure
Introdueix tots els ingredients a la liquadora fins a obtenir la textura desitjada.
Conserva al refrigerador i consumeix-lo abans de 24h.
Afegeix algun troç de xocolata llaminat de manera opcional... Veure
Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.
Veure
1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua.
2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla.
3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla... Veure