ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.


2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure

 

 

Crema de calçots

Crema de calçots

1. Posar els calçots trossejats en una olla amb una mica l'oli i a foc lent, ofegar-los una mica.

2.Afegir la patata trossejada i l'aigua i fer bullir una estona.

3.Un cop cuita la patata, passar-hi la batedora fins que quedi una crema... Veure

 

 

Durum de pollastre eco

Durum de pollastre eco

1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.

2. Les escalfem lleugerament introduint-les en el microones un parell de minuts a potència baixa... Veure

 

 

Batut espumós de xocolata i plàtan ecològic

Batut espumós de xocolata i plàtan ecològic

Introdueix tots els ingredients a la liquadora fins a obtenir la textura desitjada.

 

Conserva al refrigerador i consumeix-lo abans de 24h.

 

Afegeix algun troç de xocolata llaminat de manera opcional... Veure

 

 

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.

Veure

 

 

Tortell de reis per fer amb criatures

Tortell de reis per fer amb criatures

  1. Poseu la farin en un bol, la sal, el sucre, el llevat, l’ou ecològic i la llet ecològica. Barregeu-ho bé amb les mans 10 min, amb força.
  2. Incorporeu-hi la mantega freda, a daus... Veure

     

 

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet

Panellets sense gluten, sense ou i sense llet

1. Renteu les patates i poseu-les a bullir en un cassó amb abundant aigua.

2. Un cop bullides, espereu que es refredin una mica i peleu-les i xafeu-les amb una forquilla.

3.Barregeu-hi el sucre fins que es dissolgui, tot seguit, afegiu la farina d’ametlla... Veure