S'agafa un meló, es pela i es trosseja.
Es col·loca a la batedora amb crema de llet o un iogurt natural, el suc d'una llimona i unes fulles de menta.
Es bat fins aconseguir una textura homogènia... Veure
Peleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
En un bol, barregeu bé totes les fruites i amaniu-les amb el suc de les taronges.
Ja veieu que es tracta d'una macedònia de fruites senzilla que, evidentment, podeu preparar amb les fruites que us vinguin més de gust... Veure
Primer de tot, poseu aigua a bullir amb sucre i menta durant uns 10 minuts.
Coleu-ho i passeu-ho en un pot juntament amb el meló trossejat, bateu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera.
Per a fer el gelat, barregeu en un bol el meló, el sucre i la nata líquida i bateu-ho... Veure
A la batedora triturar el meló i el plàtan fins que quedi com un puré. Després es pot colar si es desitja. Barrejar el batut amb la lecitina i la llet i prendre.
Quan el prenem?
Prendre a l'esmorzar, dos o tres vegades a la setmana, fins que passin els calors més intensos de l'estiu... Veure
Tritureu la polpa del meló amb el cava, una cullerada de mel, el suc de mitja llimona, la sal i el pebre i procureu que quedi una crema ben fina.
Si el meló no és gaire dolç hi podeu afegir sucre... Veure
Talleu la fruita en làmines.
Poseu a coure 1/2 litre de suc de poma amb 1 cullerada de flocs d’agar-agar durant 5 minuts... Veure
1. Tallar tota la fruita a trossos mitjans, afegir el suc de taronja i un polsim de sal, deixar macerar mitja hora com a mínim... Veure