Ingredients
3 pastanagues
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 carbassó
1 porro
2 cuixes de pollastre
300 ml de salsa de soja
2 ous
100 gr de sucre
Oli
Sal
Pa ratllat
Pebre
Farina
Elaboració
Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó.
Posem aigua a bullir, pelem les pastanagues i amb el pelador en fem tallarins. Escaldem els tallarins 30 segons a l'aigua bullint i els reservem amb aigua amb gel. Reservem també uns quants tallarins per decorar.
Per fer els envoltinis, enrotllem tres o quatre tallarins de pastanaga amb el pollastre, els passem per farina i ou i els fregim. En poden sortir tres o quatre envoltinis per cuixa.
Per fer la sopa de soja dolça, en un recipient alt posem la salsa de soja amb un polsim de sal, pebre i sucre. Amb unes barilles emulsionem fins que s'ajunti el sucre amb la soja.
Finalment, en un plat fons posem quatre cullerades de soja dolça i, amb l'ajuda dun motlle, afegim la verdura saltejada. Els envoltinis de pollastre coronen el plat. Decorem amb els tallarins de pastanaga.