Peleu els préssecs, partiu-los per la meitat i traieu-ne el pinyol.
Passeu els trossos de préssec per suc de llimona i per sucre i deixeu-los en pots de vidre unes 6 hores.
Acabeu d'omplir els pots amb un almívar d'aigua i sucre a parts iguals... Veure
Batre la margarina o mantega amb el sucre fins que estigui cremós. Afegir els ous i el iogurt i després la farina, la fècula i el llevat. Barrejar i incorporar la meitat de les avellanes... Veure
1. Tallar tota la fruita a trossos mitjans, afegir el suc de taronja i un polsim de sal, deixar macerar mitja hora com a mínim... Veure
1. Pelar, treure el pinyol i tallar els préssecs a trossos petits. Congelar-los el dia abans.
2. Afegir els préssecs congelats, l'atzavara, el iogurt, el suc de llimona i passar-ho per un processador d’aliments o robot de cuina fins que quedi cremós... Veure
1. Posar les galetes com a fons per al pastís en un recipient de vidre o ceràmica.
2. Col·locar la fruita fresca tallada petita sobre la base de les galetes... Veure
1. Pelar els préssecs i tallar-los a daus petits.
2. En un recipient mitjà, bullir el préssec, el xarop d'atzavara al gust i el suc de llimona.
3... Veure
1. Neteja la fruita, trossejar-la i congela-la.
2. Posa tots els trossos de fruita congelada a la batedora i tritura.
3. Afegeix el suc d’una taronja i aigua segons convingui.
4... Veure
1. En un bol gran, barrejar la civada, les llavors de xia , la beguda vegetal o la llet i el iogurt. Remenar bé. (Deixar-ho preparat la nit abans o 3 hores abans de consumir)
2... Veure
1. Rentar bé la quinoa i bullir-la durant 10 minuts amb una olla amb aigua i una mica de sal. Un cop passats els 10 minuts escórrer bé i deixar refredar escampada en un plat gran... Veure
1. Peleu els préssecs i talleu-los a trossos.
2. En una batedora, combineu els préssecs el iogurt i la beguda vegetal que més us agradi. Barregeu fins que quedi homogeni... Veure