Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Piquem la cabeça d’alls ben petit. Afegim al porro i deixem coure ja destapat... Veure
Arreglar els bolets traient impureses i trossejar-los.
Pelar i picar els alls, i tallar en rodanxes les cebes tendres.
Rentar, assecar i picar les herbes.
Escalfar 2 cullerades d'oli d'oliva en una paella i ofegar els alls, la ceba i les herbes amb una mica de sal... Veure
En una olla amb aigua, sal i un raig d’oli bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet... Veure
1. Posar les nyores en remull en aigua tèbia durant 1 hora. Extreure’n la polpa amb l’ajuda d’una cullera.
2. Coure els tomàquets i la cabeça d’alls al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts... Veure
1. Pica la ceba, els grans d'all i ratlla el gingebre amb l'ajuda d'un ratllador. Cou la ceba, l'all i el gingebre en una paella gran amb oli d'oliva a foc mitjà durant 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita... Veure
1. Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal.
2. Rentem bé les bledes i les tallem a tires sense acabar d'aprofitar tot el tronxo. En podeu tallar 5 o 6 alhora que anireu més ràpid... Veure
1. Rentar bé les patates, ja que les courem amb pell i per tant és molt important que siguin ecològiques.
2. Un cop netes, tallar a rodanxes de gairebé 1 cm, però sense arribar a tallar-les del tot... Veure
1. Posar aigua a bullir en una olla gran. Mentrestant, tallar les puntes de les mongetes i prepareu un bol gran amb aigua amb gel.
2. Quan l'aigua bulli, afegir una mica de sal i les mongetes tendres... Veure
1. Poseu els anacards en remull tota la nit amb aigua suficient per cobrir-los a la nevera.
2.L’endemà, escórrer l’aigua i afegir els anacards en un pot per triturar... Veure