ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

Col gratinada amb beixamel de gorgonzola sobre puré de patata amb saltat d'alls tendres, gambes i ceps

1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.


2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure

 

 

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.


2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure

 

 

Farcellets de col amb salsa de bolets i arròs

Farcellets de col amb salsa de bolets i arròs

Dels farcells:
Coure al vapor les 6 fulles de col durant 10 minuts. Retirar, passar cada fulla per aigua freda i reservar.
En una paella amb una mica d'oli calent sofregir les cebes i l'all fins que la ceba sigui transparent... Veure

 

 

Wok de col xinesa i gambes

Wok de col xinesa i gambes

Rentar i tallar a juliana les verdures.
Posar al wok un raig d'oli, afegir 2 grans d' all i quan començi a daurar-se incorporar les gambes, un pessic de sal i la salsa de chili. Deixar ofegar tot junt un parell de minuts... Veure

 

 

Trinxat de la Cerdanya

Trinxat de la Cerdanya

1. Poseu una olla amb aigua al foc. Quan comenci a bullir, tireu-hi un pols de sal i la col, netejada i trossejada.

2. Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a trossos regulars i afegiu-les a l'olla... Veure

 

 

Amanida de col vegana

Amanida de col vegana

1. Talla les verdures a tires primes i reserva.

2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla.

3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure

 

 

Caldo remineralitzant

Caldo remineralitzant

1. Bullir 4 tasses d'aigua. Afegir els 6 primers ingredients.

2. Tapar i coure a foc mitjà durant 20-30 minuts.

3. Colar els ingredients.

4... Veure

 

 

Xucrut casolà ecològic

Xucrut casolà ecològic

1. Treu les fulles exteriors de la col, talla la col per la meitat i talla-la a tires fines.

2. Posa les tires de col en un bol i posa-hi la sal. Deixa reposar 10 minuts. Barreja i deixa reposar 10 minuts més... Veure