1.Agafem la col i en traiem les fulles les més maques per bullir-les durant 5 minuts amb un pessic de sal, posteriorment les reservem en un escorredor.
2.Pelem les patates i les tallem en daus per posar-les a bullir en una altra cassola durant 12 minuts... Veure
1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.
2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure
Dels farcells:
Coure al vapor les 6 fulles de col durant 10 minuts. Retirar, passar cada fulla per aigua freda i reservar.
En una paella amb una mica d'oli calent sofregir les cebes i l'all fins que la ceba sigui transparent... Veure
Rentar i tallar a juliana les verdures.
Posar al wok un raig d'oli, afegir 2 grans d' all i quan començi a daurar-se incorporar les gambes, un pessic de sal i la salsa de chili. Deixar ofegar tot junt un parell de minuts... Veure
1. Poseu una olla amb aigua al foc. Quan comenci a bullir, tireu-hi un pols de sal i la col, netejada i trossejada.
2. Mentrestant, peleu les patates, talleu-les a trossos regulars i afegiu-les a l'olla... Veure
1. Talla les verdures a tires primes i reserva.
2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla.
3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure
1. Bullir 4 tasses d'aigua. Afegir els 6 primers ingredients.
2. Tapar i coure a foc mitjà durant 20-30 minuts.
3. Colar els ingredients.
4... Veure
1. Treu les fulles exteriors de la col, talla la col per la meitat i talla-la a tires fines.
2. Posa les tires de col en un bol i posa-hi la sal. Deixa reposar 10 minuts. Barreja i deixa reposar 10 minuts més... Veure