ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Vinagreta de nous i taronja

Vinagreta de nous i taronja

Triturar tots els ingredients, menys la ratlladura, amb la quantitat necessària de suc de taronja, fins a aconseguir la consistència desitjada.
Afegir la ratlladura al final.

Veure

 

 

Amanida d'espinacs i taronja

Amanida d'espinacs i taronja

Rentar bé els espinacs i deixar-los escórrer d’'aigua. Distribuir-los als plats.
Tallar el formatge de cabra i les taronges a rodanxes. Repartir els ingredients i amanir al gust, afegint-hi les panses... Veure

 

 

Macedònia de fruites

Macedònia de fruites

Peleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
En un bol, barregeu bé totes les fruites i amaniu-les amb el suc de les taronges.
Ja veieu que es tracta d'una macedònia de fruites senzilla que, evidentment, podeu preparar amb les fruites que us vinguin més de gust... Veure

 

 

Trufes negres a la taronja

Trufes negres a la taronja

Trossejar la xocolata i barrejar-la amb la ratlladura de la pell de les taronges.
Posar la nata a bullir a foc baix sense parar de remanar. A l'arrecar el bull retirar dels fogons.
Mentrestant podem batre els rovells amb el sucre fins que quedi una massa blanca i cremosa... Veure

 

 

Tartaletes amb crema d'aranja i pètals de poma

Tartaletes amb crema d'aranja i pètals de poma

Elaboració dels pètals de poma:
Posar a bullir 1 litre d'aigua juntament amb el suc de llimona i el sucre. Deixar coure fins que el sucre es dissolgui. S'haurà convertit en un almíbar... Veure

 

 

Batut d'alvocat

Batut d'alvocat

Pelar l'alvocat i abocar juntament la resta d'ingredients a la batedora. Batre fins aconseguir una textura cremosa.

Quan el prenem?

Per la conservació de les seves propietats prendre'l immediatament, per exemple, acompanyat d'una torrada a l'esmorzar o al berenar... Veure

 

 

Bunyols de vent sense gluten i sense lactosa

Bunyols de vent sense gluten i sense lactosa

Davantal i a cuinar!

1. Escalfeu l’aigua amb les pells de llimona i de taronja, la branca de canyella, l’oli i la sal. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i reserveu-ho tot tapat uns 15-20 minuts perquè infusioni... Veure

 

 

Saltejat de col Kale i nabius

Saltejat de col Kale i nabius

1. Coure la ceba i l'all en una paella amb oli durant 2 minuts o fins que estigui tou. Treure la tija de la kale i afegir les fulles a la paella amb la pela de taronja i l'aigua.

2... Veure

 

 

Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt

Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt

1. Bullir la quinoa seguint les instruccions del paquet.

2. Escorre i deixar refredar la quinoa durant 10 min.

3. En un bol gran barrejar la quinoa, els espinacs, les taronges trossejades, la magrana... Veure

 

 

Amanida de fonoll i taronja

Amanida de fonoll i taronja

1. Pelar les taronges, eliminant totes les fibres blanques i utilitzant solament la polpa. 

2. Trossejar la taronja i reservar-la.

3. Netejar el fonoll, eliminant les fulles externes dures i tallar-ho molt fi... Veure

 

 

Copa de crema dolça amb fruites

Copa de crema dolça amb fruites

1. Tallar tota la fruita a trossos mitjans, afegir el suc de taronja i un polsim de sal, deixar macerar mitja hora com a mínim... Veure

 

 

Amanida de tardor

Amanida de tardor

1. Renta bé l'escarola i la coll llombarda i treu l'aigua amb l'ajuda d'un escorrador o colador.

2. Talla l'escarola i la col a troços i barreja'ls en un bol.

3. Obre les anous i reparteix-les per l'amanida... Veure

 

 

Melmelada de taronja ecològica sense sucre

Melmelada de taronja ecològica sense sucre

1. Pelem les taronges assegurant-nos de treure tota la part blanca.

2. Tallem les taronges a trossos i reservem.

3. Posem en una olla un got i mig d'aigua i l'escalfem fins que bulli. Podem afegir una branca de canyella... Veure

 

 

Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic

Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic

1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar

2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts... Veure

 

 

Gelat de taronja ecològic

Gelat de taronja ecològic

1. Ratllar la pell d'una de les taronges i reservar.

2. Pelar les taronges, traient tots els trossets blancs. Tallar-les a trossos i congelar... Veure

 

 

Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco

Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco

1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus.

2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines... Veure

 

 

Pollastre amb bròcoli a la taronja ecològic

Pollastre amb bròcoli a la taronja ecològic

1. Escalfar el forn a 200 º C.

2. En una safata per forn amb paper de forn col·locar el bròcoli tallat i el pollastre tallat a daus i posar-hi sal, pebre i oli. Barrejar bé i estendre-ho per la safata... Veure

 

 

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Batut de poma i soja amb trocets de maduixa

Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.

Veure

 

 

Carpaccio de taronja amb torró

Carpaccio de taronja amb torró

1· Neteja exhaustivament una de les taronges i retira'n la capa externa de la pell de manera delicada.

2· Talla-la en tires fines i submergeix-la en 250 ml d'aigua bullint amb la meitat del sucre durant 5 minuts... Veure

 

 

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Talleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.
Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure

 

 

Tartaleta de natilles i fruita variada

Tartaleta de natilles i fruita variada

Posar a la base de la tartaleta una mica de natilles.
A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil.
Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure

 

 

Mousse de taronja amb menta i xocolata

Mousse de taronja amb menta i xocolata

Un cop hem pelat la fruita afegim les dues nectarines a trossos i el suc de les taronges al got batedor.
Batem i tastem. Si la fruita no és prou dolça, hi afegim una cullerada de sucre.
Reservem una mica d’aquesta barreja en un got... Veure

 

 

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Netegem l’enciam i l’escarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.
Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure