Triturar tots els ingredients, menys la ratlladura, amb la quantitat necessària de suc de taronja, fins a aconseguir la consistència desitjada.
Afegir la ratlladura al final.
Rentar bé els espinacs i deixar-los escórrer d'aigua. Distribuir-los als plats.
Tallar el formatge de cabra i les taronges a rodanxes. Repartir els ingredients i amanir al gust, afegint-hi les panses... Veure
Peleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
En un bol, barregeu bé totes les fruites i amaniu-les amb el suc de les taronges.
Ja veieu que es tracta d'una macedònia de fruites senzilla que, evidentment, podeu preparar amb les fruites que us vinguin més de gust... Veure
Trossejar la xocolata i barrejar-la amb la ratlladura de la pell de les taronges.
Posar la nata a bullir a foc baix sense parar de remanar. A l'arrecar el bull retirar dels fogons.
Mentrestant podem batre els rovells amb el sucre fins que quedi una massa blanca i cremosa... Veure
Elaboració dels pètals de poma:
Posar a bullir 1 litre d'aigua juntament amb el suc de llimona i el sucre. Deixar coure fins que el sucre es dissolgui. S'haurà convertit en un almíbar... Veure
Pelar l'alvocat i abocar juntament la resta d'ingredients a la batedora. Batre fins aconseguir una textura cremosa.
Quan el prenem?
Per la conservació de les seves propietats prendre'l immediatament, per exemple, acompanyat d'una torrada a l'esmorzar o al berenar... Veure
Davantal i a cuinar!
1. Escalfeu l’aigua amb les pells de llimona i de taronja, la branca de canyella, l’oli i la sal. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i reserveu-ho tot tapat uns 15-20 minuts perquè infusioni... Veure
1. Coure la ceba i l'all en una paella amb oli durant 2 minuts o fins que estigui tou. Treure la tija de la kale i afegir les fulles a la paella amb la pela de taronja i l'aigua.
2... Veure
1. Bullir la quinoa seguint les instruccions del paquet.
2. Escorre i deixar refredar la quinoa durant 10 min.
3. En un bol gran barrejar la quinoa, els espinacs, les taronges trossejades, la magrana... Veure
1. Pelar les taronges, eliminant totes les fibres blanques i utilitzant solament la polpa.
2. Trossejar la taronja i reservar-la.
3. Netejar el fonoll, eliminant les fulles externes dures i tallar-ho molt fi... Veure
1. Tallar tota la fruita a trossos mitjans, afegir el suc de taronja i un polsim de sal, deixar macerar mitja hora com a mínim... Veure
1. Renta bé l'escarola i la coll llombarda i treu l'aigua amb l'ajuda d'un escorrador o colador.
2. Talla l'escarola i la col a troços i barreja'ls en un bol.
3. Obre les anous i reparteix-les per l'amanida... Veure
1. Pelem les taronges assegurant-nos de treure tota la part blanca.
2. Tallem les taronges a trossos i reservem.
3. Posem en una olla un got i mig d'aigua i l'escalfem fins que bulli. Podem afegir una branca de canyella... Veure
1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar
2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts... Veure
1. Ratllar la pell d'una de les taronges i reservar.
2. Pelar les taronges, traient tots els trossets blancs. Tallar-les a trossos i congelar... Veure
1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus.
2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines... Veure
1. Escalfar el forn a 200 º C.
2. En una safata per forn amb paper de forn col·locar el bròcoli tallat i el pollastre tallat a daus i posar-hi sal, pebre i oli. Barrejar bé i estendre-ho per la safata... Veure
Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.
Veure
1· Neteja exhaustivament una de les taronges i retira'n la capa externa de la pell de manera delicada.
2· Talla-la en tires fines i submergeix-la en 250 ml d'aigua bullint amb la meitat del sucre durant 5 minuts... Veure