ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Terrina de carbassó i olives

Terrina de carbassó i olives

Saltejar la ceba amb una mica d'’oli i sal marina durant 10 minuts. Afegir el carbassó, el pebrot vermell i l’'alfàbrega i continuar 5 minuts més.
Passar per la batedora el tofu amb una mica d'’aigua freda i una cullerada d'’oli d’'oliva... Veure

 

 

Pastís de carbassó dolç

Pastís de carbassó dolç

Barregeu el sucre, les raspadures de llimona, la mantega, el carbassó i la canyella i tritureu-ho amb un batedor elèctric fins que quedi una massa fina i homogènia.
Incorporeu-hi la farina, el llevat i el pessic de sal i remeneu-ho suaument... Veure

 

 

Pastís de carbassó salat

Pastís de carbassó salat

En primer lloc fregir la ceba i un cop hagi agafat color daurat, situar el carbassó pelat i a trossos petits. D'altra banda, fregir el pernil i la cansalada amb la mantega. Batre tots els ous, posar-hi sal, i tot seguit tot el fregit... Veure

 

 

Crema de carbassó

Crema de carbassó

En una cassola posem els porros tallats en juliana amb un rajolí d'oli fins que es facin una mica.
Seguidament hi afegim els carbassons pelats i tallats a daus i la ceba tallada en juliana... Veure

 

 

Troncs de carbassó farcits

Troncs de carbassó farcits

En primer lloc , bulliu l'ou.
Netegeu, trossegeu i piqueu els xampinyons, la ceba i el porro. Reserveu-ho.
Netegeu els carbassons, talleu-los en tres trossos iguals i poseu-los a bullir durant 5 o 7 minuts... Veure

 

 

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Envoltinis de pastanaga i pollastre arrebossats amb wok de verdures i sopa de soja dolça

Desossem les cuixes de pollastre, les tallem a daus i les reservem.
Seguidament tallem a juliana i saltegem els pebrots verd i vermell i el carbassó... Veure

 

 

Crema de coliflor amb daus de patata i bacallà, gambes i oli de paté d'’olives negres

Crema de coliflor amb daus de patata i bacallà, gambes i oli de paté d'’olives negres

Primerament tallem la ceba, el carbassó, la coliflor i el porro a daus. Ho posem a una cassola mitjana amb una mica d'’oli i deixem que es dori.
Un cop daurades les verdures ho flamegem amb una mica de cognac, afegim la farina i remenem... Veure

 

 

Llomillet amb crema rústica de bacó i bròquil

Llomillet amb crema rústica de bacó i bròquil

Bullim el bròquil al dente i el reservem amb aigua freda.
Seguidament tallem el filet de porc a llomillet i el marquem en una paella amb un raig d’'oli.
Per a preparar la salsa, tallem la ceba i el carbassó en bronoise... Veure

 

 

Risotto verd amb encenalls de parmesà

Risotto verd amb encenalls de parmesà

Per fer l’'oli verd incorporem la pell del carbassó, el julivert, el cibulet i l'oli en un pot i ho triturem fins que quedi un oli verd i espès. Reservem el resultat.
Afegim oli a una cassola i, un cop calent, incorporem la ceba picada i la coem a foc lent fins que quedi transparent... Veure

 

 

Blinis de carbassó

Blinis de carbassó

Ratllar els carbassons i pressionar amb les mans per treure tot el líquid.
Barrejar tots els ingredients en un bol gran i salar.
Coure en una paella ben calenta amb oli d'’oliva, per petits munts, 5 minuts per costat... Veure

 

 

Cigrons amb samfaina

Cigrons amb samfaina

Segons el temps i les possibilitats del moment coeu o feu servir cigrons també en conserva.
Si voleu fer un plat vegetarià, amb la barreja dels cigrons i la samfaina ja tindreu el plat fet... Veure

 

 

Crema de carbassa i carbassons

Crema de carbassa i carbassons

Netegem, pelem i trossegem la carbassa, els carbassons i la patata. Reservem.
Pelem, netegem i tallem a brounois (quadradets mitjans) les cebes tendres.
Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir les cebes tendres... Veure

 

 

Barques de carbassó farcides de verdura

Barques de carbassó farcides de verdura

Comencem tallant els carbassons pel mig i coent-los al vapor uns 12 minuts. Amb una cullera els buidem i els posem cap per avall en un plat perquè deixin anar tota l'aigua.

Tallem al ceba a daus  i la coem  a foc suau fins que estigui transparent amb 2 cullerades d'oli i l'all, tallat també ben petit... Veure

 

 

Ous al plat amb verdures

Ous al plat amb verdures

Sofregim la ceba tallada ben  petita en una paella amb una mica d’oli, i li anem afegint la resta de verdures i fruita tallades a dauets petits, segons aquest ordre: la pera, l’albergínia i el carbassó... Veure

 

 

Lasanya amb ceps

Lasanya amb ceps

Neteja i talla els ceps. Fregeix per separat en una paella amb una mica d’oli i reserva’ls.
Cou els talls de pasta fresca amb aigua i sal el temps que marqui l’envàs. Escorre’ls bé i deixa que es refredin... Veure

 

 

Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raita

Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raita

Per la salsa només hem de ratllar els cogombres i l’all. Deixar escórrer els cogombres en un colador perquè deixin anar líquid. Barrejar amb el iogurt i la menta i condimentar... Veure

 

 

Carpaccio de carbassó amb tomàquet deshidratat

Carpaccio de carbassó amb tomàquet deshidratat

1. Posem els tomàquets deshidratats en el got de la batedora i els trossegem una mica. Els traiem i els deixem reservats. 


2. Tornem a preparar el got de la batedora i hi posem l'alfàbrega, els pinyons i l'all, i ho triturem tot... Veure

 

 

Espaguetis de carbassó amb verdures

Espaguetis de carbassó amb verdures

1. Posar els tomàquets deshidratats en un bol amb aigua tèbia durant almenys 20 minuts.

2. Fer els espaguetis de carbassó amb l'ajuda del spiromat... Veure

 

 

 Amanida tèbia de verdures verdes

Amanida tèbia de verdures verdes

1. Bullir aigua amb un polsim de sal marina.

2. Afegir les mongetes verdes i el bròcoli. Bullir a foc alt i sense tapa, 3 o 4 minuts. Rentar les verdures amb abundant aigua freda i escórrer-les bé... Veure

 

 

Empanades de verdures y tonyina eco

Empanades de verdures y tonyina eco

Per fer la massa de les empanades

1. Posar l'aigua i la llet en un bol, afegir una mica de sal i barrejar.

2. Afegir la farina barrejant bé fins que quedi una massa homogènia, sense que se'ns enganxi a les mans... Veure

 

 

Seità al forn amb verdures eco

Seità al forn amb verdures eco

1. Tallar el seità a rodanxes mitjanes, les pastanagues a rodanxes fines, els carbassons en forma de mitges llunes gruixudes, els xampinyons a daus i el porro fi... Veure

 

 

Ratatouille ecològic

Ratatouille ecològic

1. Talla els tomàquets, l'albergínia, la ceba i el carbassó a rodanxes primes de la mateixa mida.

2... Veure

 

 

Hortet de musclos al forn

Hortet de musclos al forn

Obrim 1 quilo i mig de musclos al vapor.
Un cop freds els obrim i buidem la carn del mol•lusc. Colem i guardem l'aigua del musclo.
Reservem una cinquantena de valves. Preferiblement les grans, netes i boniques... Veure

 

 

Wok de verdures

Wok de verdures

Tallem les verdures a quadrets i les anem fregint per separat i escorrent, en uns 200cl d’oli de cacahuet.
El pèsol l'escaldem 8 minuts en aigua bullint.
Amb tots els ingredients ja cuits, buidem l'oli del wok i els barregem... Veure