ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS)
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Crema de carbassa

Crema de carbassa

Buidar la carbassa, retirant tots els filaments i les pipes, i traient la polpa. La tallem a trossets petits i la posem en un cassola amb oli calent.
Al mateix moment, li afegim una ceba tallada a làmines i 2 patates pelades i també tallades a trossets... Veure

 

 

Quiche de carbassa

Quiche de carbassa

Per la Pasta brisa:
Bolcar la farina i la sal sobre una superfície plana i afegir-hi la mantega tallada en forma de daus. Amassar aquests ingredients.
Fer un forat al centre de la mescla i afegir-hi els ous lleugerament batuts i a continuació la nata... Veure

 

 

Crema lleugera de carbassa i porro

Crema lleugera de carbassa i porro

Bullir el porro, la carbassa i les patates (tallades en daus petits perquè no s'’allargui la cocció de la carbassa).
Afegir un bon raig d'’oli verge de primera premsada i triturar amb el suc del propi bullit... Veure

 

 

Xips de carbassa i moniato

Xips de carbassa i moniato

Peleu les carbasses i/o moniatos. Talleu-los a rodelles d'entre 1 i 2 mm, amb l'ajuda d'un ganivet afilat “que ho vagi”, o una mandolina.
Poseu-les a fregir en oli ben calent fins que enrosseixin... Veure

 

 

Crema de carbassa i carbassons

Crema de carbassa i carbassons

Netegem, pelem i trossegem la carbassa, els carbassons i la patata. Reservem.
Pelem, netegem i tallem a brounois (quadradets mitjans) les cebes tendres.
Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir les cebes tendres... Veure

 

 

Crema de carbassa i moniato amb ou poxé i pernil

Crema de carbassa i moniato amb ou poxé i pernil

1. Netegem, pelem i trossegem la carbassa. Reservem.

2. Pelem, netegem i tallem a quadradets mitjans la ceba petita.

3. Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir la ceba... Veure

 

 

Crema de verdures amb cibulet fresc

Crema de verdures amb cibulet fresc

1. Taller la ceba amb mitges llunes, l'api ben fi i les pastanagues, la carbassa i la xirivia a daus petits. Picar les bledes fresques ben petites.

2. Posar tots els ingredients en una olla amb 1 l d'aigua mineral... Veure

 

 

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa

Bullir les remolatxes netes i amb pell fins que siguin toves, refredar i pelar-les.
D'altra banda fer un sofregit amb la resta dels ingredients, veureu que de tomàquet no cal massa. Tireu les remolatxes bullides a trossos, vinagre, sucre, pebre, sal i tritureu... Veure

 

 

ccpae ccpae