Per la Pasta brisa:
Bolcar la farina i la sal sobre una superfície plana i afegir-hi la mantega tallada en forma de daus. Amassar aquests ingredients.
Fer un forat al centre de la mescla i afegir-hi els ous lleugerament batuts i a continuació la nata... Veure
Bullir el porro, la carbassa i les patates (tallades en daus petits perquè no s'allargui la cocció de la carbassa).
Afegir un bon raig d'oli verge de primera premsada i triturar amb el suc del propi bullit... Veure
Peleu les carbasses i/o moniatos. Talleu-los a rodelles d'entre 1 i 2 mm, amb l'ajuda d'un ganivet afilat que ho vagi, o una mandolina.
Poseu-les a fregir en oli ben calent fins que enrosseixin... Veure
Netegem, pelem i trossegem la carbassa, els carbassons i la patata. Reservem.
Pelem, netegem i tallem a brounois (quadradets mitjans) les cebes tendres.
Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir les cebes tendres... Veure
1. Netegem, pelem i trossegem la carbassa. Reservem.
2. Pelem, netegem i tallem a quadradets mitjans la ceba petita.
3. Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir la ceba... Veure
1. Taller la ceba amb mitges llunes, l'api ben fi i les pastanagues, la carbassa i la xirivia a daus petits. Picar les bledes fresques ben petites.
2. Posar tots els ingredients en una olla amb 1 l d'aigua mineral... Veure
1. Pelem i tallem la ceba i la carbassa a trossets petits.
2. En una cassola amb oli, hi posem la ceba amb una mica de sal. Quan estigui transparent hi afegim la carbassa i les fulles de bleda... Veure
1. Escalfa el forn a 190 ºC. Posa paper per a forn en una safata de forn i posa-hi la carbassa tallada a trossos amb un bon raig d’oli d’oliva. Deixa al forn durant 1 h o fins que estigui tendre... Veure
1. Engegueu el forn a 200 ° C i poseu les rodanxes de carbassa, la pera i la ceba en una safata pel forn amb paper de forn. Coure durant 20-25 minuts.
2... Veure