1. Afegir tots els ingredients de l'amaniment en un bol i barrejar bé, ajudar-nos d'una batedora si cal. Provar i corregir si fa falta.
2. Posar la rúcula, la poma a dauets i la ceba tallada fina en un bol i barrejar... Veure
1. Posar una planxa o una paella a foc alt.
2. Posar el vinagre balsàmic en una cassola o olla petita. Posar el foc a mitja temperatura i deixar bullir i reduir a foc lent fins que tingui una textura de xarop... Veure
1. En un bol posem la ruca i l’espinac baby.
2. Tallem la poma per la meitat, traiem el cor i la tallem a làmines primes. Tallem també els ravenets amb rodanxes, la ceba tendra a juliana i la pastanaga a tires fines amb l’ajuda d’un pelador... Veure
1. Escalfeu el forn a 200 ºC. Folreu la safata de forn amb paper per forn.
2. En una paella amb oli d’oliva coeu la ceba tallada a rodanxes fins que estigui suau i transparent. Uns 10-12 minuts a foc mig-baix... Veure