Ingredients
300 g d’espaguetis blancs
250 g de tofu tallat a daus d’un centímetre
300 g de bròquil
8 xiitake tallats (si són secs, deixar en remull dues hores)
2 Pastanagues tallades a mitges llunes
6 culleres de Blat de moro dolç
Salsa de soja
Mirin
Sal
Elaboració
Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou.
Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la. Saltejar la pastanaga i el shitake fins que quedin al punt. Afegir-hi el bròquil, el tofu i el blat de moro dolç i remenar. Barrejar a parts igual la salsa de soja, el mirin i aigua de la cocció de la pasta (per exemple 3 culleres de cada).
Afegir la pasta a la paella i bolcar-hi el líquid preparat. Barrejar-ho bé, apagar el foc, tapar i deixar-ho reposar de tres a cinc minuts abans de servir.
Font: BonaPasta