Pelem la síndria i la tallem en rodanxes no molt grans.
Tallem la ceba i la menta fineta. Afegim un raig d'oli, el suc de mitja llimona, la sal i el pebre.
Tallem la síndria a quadrets petits... Veure
Posar la síndria tallada i sense llavors a la batedora amb el iogurt, la mel i un raig de suc de llimona.
Batre durant un minut.
La síndria incorpora molta aigua, el que ens ajuda a evitar la deshidratació i els problemes de calor a l'estiu... Veure
Pelem i trossegem la síndria i ho batem juntament amb tots els ingredients en la Thermomix o en una batedora.
Ho passem després per un colador o xinès perquè no ens quedi la pell del tomàquet ni cap llavor de la síndria... Veure
Un cop hem triturat la síndria i els tomàquets, ho passem pel colador xinès. Barregem el iogurt amb les llavors de sèsam, l’alfàbrega trossejada, un rajolí d’oli i un toc de pebre.
En un bol, hi posem la sopa i hi afegim la salsa de iogurt... Veure
1. Posar una planxa o una paella a foc alt.
2. Posar el vinagre balsàmic en una cassola o olla petita. Posar el foc a mitja temperatura i deixar bullir i reduir a foc lent fins que tingui una textura de xarop... Veure
1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida.
2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure
1. Pela la síndria i tritura-la juntament amb el suc de mitja llimona i sis cullerades de sucre. Passa-ho per un colador fi.
2. Amb aquesta preparació, omple tres quartes parts d’un motlle per a gelats de pal... Veure
Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.
Veure