ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Amanida de síndria refrescant

Amanida de síndria refrescant

Pelem la síndria i la tallem en rodanxes no molt grans.
Tallem la ceba i la menta fineta. Afegim un raig d'’oli, el suc de mitja llimona, la sal i el pebre.
Tallem la síndria a quadrets petits... Veure

 

 

Batut de síndria

Batut de síndria

Posar la síndria tallada i sense llavors a la batedora amb el iogurt, la mel i un raig de suc de llimona.
Batre durant un minut.
La síndria incorpora molta aigua, el que ens ajuda a evitar la deshidratació i els problemes de calor a l'estiu... Veure

 

 

Gaspatxo de síndria

Gaspatxo de síndria

Pelem i trossegem la síndria i ho batem juntament amb tots els ingredients en la Thermomix o en una batedora.
Ho passem després per un colador o xinès perquè no ens quedi la pell del tomàquet ni cap llavor de la síndria... Veure

 

 

Sopa de síndria

Sopa de síndria

Un cop hem triturat la síndria i els tomàquets, ho passem pel colador xinès. Barregem el iogurt amb les llavors de sèsam, l’alfàbrega trossejada, un rajolí d’oli i un toc de pebre.
En un bol, hi posem la sopa i hi afegim la salsa de iogurt... Veure

 

 

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Talleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.
Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure

 

 

Tartaleta de natilles i fruita variada

Tartaleta de natilles i fruita variada

Posar a la base de la tartaleta una mica de natilles.
A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil.
Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure