ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Xips de verdures

Xips de verdures
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Pastanagues

Moniato

Remolatxa

Verdures al gust

Oli d'oliva

Per la vinagreta:

Salsa tamari

Suc concentrat de poma

 

 

Elaboració

1. Pelar totes les verdures.

2. Tallar les verdures per la meitat i després a rodanxes primes.

3. Cuinar les verdures al vapor, fins que estiguin toves. Reservar-les.

4. En una paella amb una mica d'oli, saltegeu les verdures fins que estiguin daurades per cada costat.

5. Pinteu les verdures amb la vinagreta i deixeu caramel·litzar.

6. Retirar un cop caramel·litzades.

 

Una recepta basada en una recepta de la Montse Bradford - Experta en nutrició Natural i Energètica