• Categories
  Les nostres receptes
Recepta de la semana.png

Baba Ganush

Baba Ganush
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 albergínies
4 cullerades de tahini
2 cullerades de suc de llimona
3 dents d'all
cullerada de cafè de comí en pols

 

Elaboració

1. Preescalfa el forn a 180 ºC

2. Fes uns talls en les albergínies amb un ganivet perquè no explotin quan les posem al forn. 

3. Forneja-les en una safata durant uns 40 minuts o fins que estiguin fetes.

4. Quan les albergínies s'hagin refredat la just per no cremar-te amb els dits, cal trossejar-les i posar-les en un recipient amb la resta d'ingredients.

5. Triturar tots els ingredients amb l'ajuda d'una batedora. Si et costa molt de triturar hi pots afegir una mica d'aigua.

6. Prova el bava ganush i rectifica algun ingredient si és necessari.

7. Deixa refredar a la nevera i serveix amb un raig d'oli d'oliva verge extra per sobre (opcional).

Bon profit!


Una recepta de danzadefogones.com

 

Applus Applus Applus ccpae ccpae
Malabars | Copyright © 2013 la tavella