ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Recepta de la semana.png

Buddha bol de verdures eco

Buddha bol de verdures eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 4 persones)

1 bròcoli eco

1 coliflor eco

Ravenets tallats

1 pot de cigrons cuits

1 alvocat

1 - 2 cullerades d'oli d'oliva

Sal al gust

1 tassa de quinoa

2 tasses d’aigua

Julivert

 

Per a la salsa:

1/4 tassa de tahin

Suc d’1 llimona eco

Sal al gust

2 - 4 cullerades d'aigua

 

Elaboració

1. Escalfar el forn a 200 ºC

2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional). Barrejar-ho bé. Col·locar la safata al forn i coure durant 15 minuts. Remenar i coure 10-15 minuts més.

3. Mentrestant, en una olla posar 2 tasses d’aigua amb una mica de sal i bullir la quinoa durant uns 15 minuts. Retirar, destapar i deixar reposar 10 minuts. Esponjar amb una forquilla.

4. En un bol petit, barrejar el tahin, el suc de llimona, una mica de sal i 2 cullerades d’aigua. Tastar i corregir si cal.

5. Servir en vols individuals, posar les verdures amb els cigrons, la quinoa, ¼ d’alvocat i afegir la salsa per sobre. Decorar amb una mica de julivert picat.

 

Bon profit!

Una recepta de: simple-veganista.com