ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Recepta de la semana.png

Bledes eco amb all i pernil

Bledes eco amb all i pernil
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 manat de bledes ecològiques

2 grans d'all eco

2 talls de pernil serrà ecològic

Oli d’oliva verge extra

Sal al gust

 

Elaboració

1. Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal.

2. Rentem bé les bledes i les tallem a tires sense acabar d'aprofitar tot el tronxo. En podeu tallar 5 o 6 alhora que anireu més ràpid.

3. Quan l'aigua bulli hi posem les bledes. Quan comencin a bullir les deixem 5 minuts.

4. Mentrestant, pelem els alls i els tallem a làmines primes. Tallem també el pernil en trossos petits.

5. Un cop cuites les bledes les escorrem bé.

6. En una paella gran hi posem l'oli que cobreixi el fons. Hi posem l'all laminat hi donem un parell de tombs i hi afegim el pernil i seguidament les bledes.

7. Ho deixem tot plegat a la paella uns 10 minuts més a foc baix.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: blocdelamami.blogspot.com