ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Recepta de la semana.png

Amanida mosaic d'estiu eco

Amanida mosaic d'estiu eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 tasses amb daus de síndria ecològica
tassa amb daus préssec ecomeló eco (la fruita d'estiu que més ens agradi)
1 tassa amb daus de cogombre eco
1 tassa amb tomàquets xerri eco tallats per la meitat
1 o 2 alvocats, tallats a trossos
1 formatge feta tallat a daus
Menta, alfàbrega i cibulet
Sal i pebre al gust

Per la vinagreta
2 cullerades de vinagre de Mòdena
2 cullerades de suc de llimona eco
2 cullerades de mel
1 gra d'all eco ratllat
Sal i pebre al gust
½ tassa d'oli d'oliva

 

Elaboració

1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida.

2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original.

3. Rentar i picar les herbes aromàtiques i posar-les per sobre el mosaic.

4. Preparar la vinagreta. Posar tots els ingredients en un bol i barrejar bé fins a obtenir una mescla homogènia.

5. Posar la vinagreta per sobre i ja podeu servir!

Bon profit!

Tips:
- Si us sobra vinagreta la podeu guardar tapada a la nevera una setmana
- Si us sobren trossos de les fruites i verdures les podeu aprofitar per fer un deliciós batut amb les fruites i per exemple posar les hortalisses en la pròxima amanida.


Una recepta de: howsweeteats.com