ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Recepta de la semana.png

Nachos de moniato ecològic

Nachos de moniato ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

moniatos eco tallats a rodanxes fines
1 cullerada i 1/2 d'oli d'oliva
1 pessic de sal i pebre
3/4 tassa de fesols vermells en conserva escorregudes i esbandides
1/2 tassa de pebrot vermell tallat a daus
1/2 tassa de tomàquet tallat a daus
1/4 tassa de ceba vermella tallada a daus
1/2 tassa de formatge cheddar ratllat
1 alvocat eco tallat a daus
1/2 ceba tendra ben picada

 

Elaboració

1. Escalfar el forn a 200 °C. Rentar, pelar i tallar a rodanxes fines els moniatos. Posar les rodanxes en un bol gran amb un bon raig d'oli d'oliva, un polsim de sal i de pebre. Barrejar amb cura.
Posar les rodanxes de moniato en una safata per forn amb paper de forn i coure al forn durant 15 minuts fins que estiguin daurats i cruixents.

2.Mentre tenim els moniatos al forn, rentar els fesols, tallar el pebrot, la ceba, el tomàquet, l'alvocat i picar la ceba tendra. Reservar.

3. Un cop els moniatos estiguin cruixents, col·locar-los en una safata i posar-hi els fesols, les verdures i el formatge per sobre. Posar al forn 5 minuts més.

4. Treure els nachos del forn i posar-hi la ceba tendra picada i l'alvocat tallat a daus. Servir amb una mica de iogurt grec per sobre.

Bon profit!


Una recepta de: hannahmageerd.com