ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Recepta de la semana.png

Risotto de coliflor eco

Risotto de coliflor eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 coliflor eco

1 ceba eco

2 grapats de col kale o d’espinacs

50 g de formatge parmesa ratllat

Brou de pollastre

Oli d’oliva

Pebre

 

Elaboració

1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora.

2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre.

3. Afegim la coliflor picada a la paella. I seguidament hi afegim els espinacs o la kale picada (podem afegir les verdures que ens agradin) i ho cuinem durant uns 10 minuts. Fins que estigui tendre.

4. Afegeix el caldo de pollastre fins que la barreja quedi coberta i cou durant uns 7 minuts més.

5. Afegiu el parmesà ratllat i cuineu un parell de minuts més perquè el formatge es fongui. I ja podreu servir.

 

Bon profit!



Foto de: kirbiecravings.com