ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Recepta de la semana.png

Rotlles d’albergínia ecològica

Rotlles d’albergínia ecològica
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 albergínies ecològiques

1 tassa de formatge ricotta

½ tassa de formatge parmesà

1 ou ecològic

1 gra d’all ecològic picat

1 cullerada petita de pebre vermell

3 tasses d’espinacs eco

1 tassa de salsa de tomàquet

1 tassa de mozzarella

2 cullerades d’alfàbrega

 

Elaboració

1. Preescalfem el forn a 180º C.

2. Netegem i tallem les albergínies a làmines ben primes totes iguales. Les posem al forn amb una safata durant 15 minuts.

3. Mentrestant combinem el formatge ricotta, el parmesà, l’ou, el gra d’all picat, els espinacs i el pebre vermell en un bol.

4. En una safata per forn posem 2 cullerades de la salsa de tomàquet i hi estenem les albergínies i les anem enrotllant amb 1 o 2 cullerades de la barreja. I així successivament fins a tenir totes les albergínies enrotllades.

5. Afegir la resta de salsa de tomàquet i mozzarella per sobre.

6. Coure al forn durant uns 40 minuts. Refredar 10 minuts posar l’alfàbrega fresca per sobre i servir!

Bon profit!

Una recepta dethekitchn.com