• Categories
  Les nostres receptes
Recepta de la semana.png

Amanida tèbia de verdures verdes

 Amanida tèbia de verdures verdes
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Un bon grapat de mongetes verdes trossejades

1 bròcoli a flors

2 carbassons tallats en rodanxes en diagonal

1 polsim de sal marina

1 panotxa de blat de moro cuita i trossejada a rodanxes

 

Per l’amaniment:

1 c. s. de crema de cacauet

El suc de mitjana taronja

1 c. s. de miso blanc

1 c. s. de ratlladura de taronja

Aigua calenta

 

Elaboració

1. Bullir aigua amb un polsim de sal marina.

2. Afegir les mongetes verdes i el bròcoli. Bullir a foc alt i sense tapa, 3 o 4 minuts. Rentar les verdures amb abundant aigua freda i escórrer-les bé.

3. Bullir els carbassons 2-3 minuts i repetir el mateix procediment.

4. Col·locar totes les verdures en una font per servir.

5. Batre els ingredients de l'amaniment amb una mica d'aigua calenta, fins a aconseguir la consistència desitjada.

6. Servir

 

Bon profit!

 

Una recepta de: Montse Bradford

 

Applus Applus Applus ccpae ccpae
Malabars | Copyright © 2013 la tavella