ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Recepta de la semana.png

Falàfel de pastanaga eco

Falàfel de pastanaga eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 tasses de cigrons en conserva eco
2 pastanagues grans eco
1/2 carbassó eco
1 cullerada de gingebre acabat de ratllar
2 culleradetes de comí
1 culleradeta de coriandre
2 culleradetes de cúrcuma
1 culleradeta de pebre vermell
Una mica de pebre de caiena
Sal i pebre al gust

Per la salsa:
1 iogurt natural cremós
1 gra d’all
Suc de ½ llimona eco
Una mica de cogombre eco
OOVE, sal i pebre al gust

 

Elaboració

1. Preescalfem el forn a 190 ºC.

2. Mentrestant, rentem i escorrem els cigrons.

3. Rentem i pelem les pastanagues i les ratllem juntament amb el mig carbassó.

4. Posem tots els ingredients en un bol i els triturem amb l’ajuda d’una batedora o robot de cuina fins a obtenir una massa homogènia.

5. Amb les mans, agafar una bola de la barreja i donar forma al falafel, col·locar-los en una safata pel forn amb paper de forn.

6. Coure al forn durant 30 minuts, donar-los la volta a la meitat de la cocció

7. Mentrestant, preparar la salsa per acompanyar. Triturar el gra d’all, el cogombre amb la sal, l’oli i el pebre al gust i el suc de mitja llimona. Posar en un bol i afegir el iogurt i barrejar.

8. Deixar refredar els falafel i servir amb la salsa.

Bon profit!

 

Recepta de: ommfoods.co.uk