1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans.
2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure
1. Coure la ceba i l'all en una paella amb oli durant 2 minuts o fins que estigui tou. Treure la tija de la kale i afegir les fulles a la paella amb la pela de taronja i l'aigua.
2... Veure
1. Preescalfeu el forn a 220ºC.
2. Traieu la tija de la col arrissada i deixeu només les fulles en trossos grans.
3. Poseu una mica d’oli d’oliva en un recipient, mulleu-vos-hi els dits i escampeu-ne una capa molt prima sobre la col arrissada... Veure
1. Preescalfar el forn a 180º C.
2. Preparar les làmines de lasanya segons les instruccions del paquet, reservar 3 tasses de líquid de cocció.
3. Per fer la salsa, col·locar els anacards crus i 1 tassa d'aigua en una batedora o processador d'aliments i triturar fins a obtenir una salsa suau... Veure
1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora.
2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre.
3... Veure
1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar
2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts... Veure
Escalfem el forn a 200 °C. Posar els moniatos, les cebes i el bròcoli en una safata de forn amb paper de forn. Posar oli per sobre i sal i pebre al bròcoli i coure durant 10 minuts... Veure
1. Escalfar l’oli en una olla gran a foc mitjà. Afegir la ceba i coure-la durant uns 5 minuts, o fins que quedi transparent.
2. Afegir les pastanagues i els moniatos i coure 5 minuts... Veure
1. Col·locar la col kale en un bol gran. Abocar l’oli i una mica de sal i pebre. Barrejar bé i reservar.
2. Posar 1 cullerada de mantega en una cassola a foc mitjà i afegir l’all picat... Veure