ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Amanida de Col Kale, cigrons i nous

Amanida de Col Kale, cigrons i nous

1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans.

2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure

 

 

Saltejat de col Kale i nabius

Saltejat de col Kale i nabius

1. Coure la ceba i l'all en una paella amb oli durant 2 minuts o fins que estigui tou. Treure la tija de la kale i afegir les fulles a la paella amb la pela de taronja i l'aigua.

2... Veure

 

 

Xips de col Kale

Xips de col Kale

1. Preescalfeu el forn a 220ºC.

2. Traieu la tija de la col arrissada i deixeu només les fulles en trossos grans.

3. Poseu una mica d’oli d’oliva en un recipient, mulleu-vos-hi els dits i escampeu-ne una capa molt prima sobre la col arrissada... Veure

 

 

Lasanya de col Kale amb xampinyons eco

Lasanya de col Kale amb xampinyons eco

1. Preescalfar el forn a 180º C.

2. Preparar les làmines de lasanya segons les instruccions del paquet, reservar 3 tasses de líquid de cocció.

3. Per fer la salsa, col·locar els anacards crus i 1 tassa d'aigua en una batedora o processador d'aliments i triturar fins a obtenir una salsa suau... Veure

 

 

Risotto de coliflor eco

Risotto de coliflor eco

1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora.

2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre.

3... Veure

 

 

Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic

Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic

1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar

2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts... Veure

 

 

Buddha bol de moniato, cigrons i kale eco

Buddha bol de moniato, cigrons i kale eco

Escalfem el forn a 200 °C. Posar els moniatos, les cebes i el bròcoli en una safata de forn amb paper de forn. Posar oli per sobre i sal i pebre al bròcoli i coure durant 10 minuts... Veure

 

 

Sopa de moniato, kale i fesols blancs eco

Sopa de moniato, kale i fesols blancs eco

1. Escalfar l’oli en una olla gran a foc mitjà. Afegir la ceba i coure-la durant uns 5 minuts, o fins que quedi transparent.

2. Afegir les pastanagues i els moniatos i coure 5 minuts... Veure

 

 

Arròs amb col kale i all ecològic

Arròs amb col kale i all ecològic

1. Col·locar la col kale en un bol gran. Abocar l’oli i una mica de sal i pebre. Barrejar bé i reservar.

2. Posar 1 cullerada de mantega en una cassola a foc mitjà i afegir l’all picat... Veure