Farem una vinagreta amb el vinagre i l'oli (1/4 part de vinagre per 3/4 parts d'oli).
Muntarem l'amanida amb els tomàquets tallats per la meitat.
Ho amanirem amb la vinagreta... Veure
1. Escalfem el forn a 180 ºC i untem els motlles de magdalenes amb mantega.
2. Tallem la pasta de full en cercles i els posem al motlle.
3. Ho posem al forn durant 10-15 minuts fins que la pasta de full quedi daurada... Veure
1. Rentem les llenties amb un escorredor.
2. Tallem els tomàquets xerri eco per la meitat i l'enciam a tires primes... Veure
1. En un bol posar la farina, el llevat, el sucre i barrejar bé. Fer un forat al mig de la farina i afegir l’aigua. Barrejar de fora cap a dins amb les mans. Afegir una mica d’oli i sal... Veure
Escalfar el forn a 230ºC
Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre... Veure
1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes.
2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes... Veure
1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida.
2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure