ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Amanida amb formatge de cabra

Amanida amb formatge de cabra

Farem una vinagreta amb el vinagre i l'’oli (1/4 part de vinagre per 3/4 parts d'’oli).
Muntarem l’'amanida amb els tomàquets tallats per la meitat.
Ho amanirem amb la vinagreta... Veure

 

 

Farcellets de tomàquet xerri

Farcellets de tomàquet xerri

1. Escalfem el forn a 180 ºC i untem els motlles de magdalenes amb mantega.

2. Tallem la pasta de full en cercles i els posem al motlle.

3. Ho posem al forn durant 10-15 minuts fins que la pasta de full quedi daurada... Veure

 

 

Amanida de llenties

Amanida de llenties

1. Rentem les llenties amb un escorredor.

2. Tallem els tomàquets xerri eco per la meitat i l'enciam a tires primes... Veure

 

 

Focaccia eco de tomàquets xerri i olives

Focaccia eco de tomàquets xerri i olives

1. En un bol posar la farina, el llevat, el sucre i barrejar bé. Fer un forat al mig de la farina i afegir l’aigua. Barrejar de fora cap a dins amb les mans. Afegir una mica d’oli i sal... Veure

 

 

Amanida d'estiu amb quinoa

Amanida d'estiu amb quinoa

1. Bulliu la quinoa, l'escorreu i la deixeu refredar
2...											Veure
											

 

 

Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacards

Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacards

Escalfar el forn a 230ºC

Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre... Veure

 

 

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco

1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes.

2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes... Veure

 

 

Amanida mosaic d'estiu eco

Amanida mosaic d'estiu eco

1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida.

2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure