ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Empedrat

Empedrat

En un plat posa les mongetes, el bacallà esqueixat o la tonyina escorreguda i els tomàquets i les cebes tallats en grills.
Amaneix-ho amb l'oli, el vinagre i la sal.
Col·loca l'ou dur a sobre tallat per la meitat... Veure

 

 

Crema de bròquil i ceba

Crema de bròquil i ceba

Preparem el bròcoli, rebutjan els tronxos més gruixuts i el bullim o fem al vapor a cocció curta.

Posem aigua a bullir i blanquegem els brots de col i les cebes tendres... Veure

 

 

Guacamole

Guacamole

Obrim l'alvocat, en traiem el pinyol i amb una cullereta traiem la polpa de l'alvocat i la posem dins del got de la batedora.
Afegim una mica de sal a aquesta polpa i ho triturem amb la batedora fins a obtenir una crema... Veure

 

 

Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espècies

Netejar les hortalises. Tallar-les ben petites i barrejar-les en un bol. 
Posar-hi sal, pebre i les espècies que més us agradin i un rajolí d'oli. Remeneu tot molt bé... Veure

 

 

Albergínia farcida

Albergínia farcida

Tallar dues albergínies grans per la meitat i coure-les al forn. Quan estiguin cuites, buidar-les.
Fregir tres cebes tendres tallades ben petites en una mica d'oli. Un cop fregides, afegir dos grans d'all tallades petits, una cullerada de julivert picat i 300 g de carn picada... Veure

 

 

Saltat de verdures amb xiitake

Saltat de verdures amb xiitake

Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant... Veure

 

 

Amanida Waldorf

Amanida Waldorf

1. Pelem i tallem les patates a daus petits i les bullim uns 5 minuts, fins que estiguin cuites però que no es desfacin. Reservem.

2. Netegem les pomes i les tallem a daus, de la mateixa mida que la patata... Veure

 

 

Crema de carbassa i carbassons

Crema de carbassa i carbassons

Netegem, pelem i trossegem la carbassa, els carbassons i la patata. Reservem.
Pelem, netegem i tallem a brounois (quadradets mitjans) les cebes tendres.
Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir les cebes tendres... Veure

 

 

Gaspatxo de síndria

Gaspatxo de síndria

Pelem i trossegem la síndria i ho batem juntament amb tots els ingredients en la Thermomix o en una batedora.
Ho passem després per un colador o xinès perquè no ens quedi la pell del tomàquet ni cap llavor de la síndria... Veure

 

 

Amanida de brots amb maduixes eco

Amanida de brots amb maduixes eco

1. Per preparar la vinagreta netejarem les maduixes i escapçarem la part superior per treure les fulles. Les tallarem a daus i les posarem en un pot.

2. Afegirem la resta d’ingredients per la vinagreta i ho batrem amb l’ajuda d’una batedora... Veure

 

 

Amanida d'estiu amb quinoa

Amanida d'estiu amb quinoa

1. Bulliu la quinoa, l'escorreu i la deixeu refredar
2...											Veure
											

 

 

Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco

Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco

1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus.

2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines... Veure

 

 

Amanida de flors comestibles eco

Amanida de flors comestibles eco

1. En un bol posem la ruca i l’espinac baby.

2. Tallem la poma per la meitat, traiem el cor i la tallem a làmines primes. Tallem també els ravenets amb rodanxes, la ceba tendra a juliana i la pastanaga a tires fines amb l’ajuda d’un pelador... Veure

 

 

Amanida de tomàquet i cogombre amb un gra d’all

Amanida de tomàquet i cogombre amb un gra d’all

Primer de tot pelarem els tomàquets deixant-los ben nets de pell, ja que la major part de la gent els prefereix pelats.
Podem usar qualsevol tipus de tomàquet verd, com ara les varietats Cor de Bou, Raff o Montserrat... Veure

 

 

Hortet de musclos al forn

Hortet de musclos al forn

Obrim 1 quilo i mig de musclos al vapor.
Un cop freds els obrim i buidem la carn del mol•lusc. Colem i guardem l'aigua del musclo.
Reservem una cinquantena de valves. Preferiblement les grans, netes i boniques... Veure

 

 

Wok de verdures

Wok de verdures

Tallem les verdures a quadrets i les anem fregint per separat i escorrent, en uns 200cl d’oli de cacahuet.
El pèsol l'escaldem 8 minuts en aigua bullint.
Amb tots els ingredients ja cuits, buidem l'oli del wok i els barregem... Veure