ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?

Avís Legal

Condicions d’ús del portal

Mitjançant aquest lloc web és facilitat l’accés al lloc web de LA TAVELLA. El fet de connectar-se a aquesta pàgina web implica l’acceptació del present Avís Legal. Ens reservem el dret de modificar en qualsevol moment l’avís legal. L’entitat titular del lloc web www.latavella.cat és Ecogrup Ecològica, s.l., en endavant Ecogrup.

Política de privacitat

1.- Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

El responsable del tractament de les vostres dades personals és ECOGRUP ECOLÒGICA SL (d'ara endavant, “ECOGRUP”), amb N.I.F. B-65880510, i domicili social a Barri del Rieral, s/n 08440 Cardedeu (Barcelona)

ECOGRUP ofereix els seus serveis a través de la seva web www.latavella.cat

Us informem que la titularitat del domini de la web www.latavella.cat (d'ara endavant, el “Lloc web”), és d’ECOGRUP.

L'accés i/o ús al Lloc web li atribueix la condició d'Usuari (d'ara endavant, “Usuari“), i implica l'acceptació, des d'aquest accés i/o ús, de la present Política de Privadesa.

L'Usuari podrà contactar amb ECOGRUP en la següent adreça de correu electrònic: hola@latavella.cat

2.- Per què ECOGRUP està legitimat per dur a terme el tractament de dades?

ECOGRUP està legitimat per tractar les seves dades per poder dur a terme la prestació de serveis que vostè hagi contractat en el Lloc web.

ECOGRUP es pren molt seriosament la protecció de la seva privadesa i de les seves dades personals. Per tant, la seva informació personal es conserva de forma segura i es tracta amb la màxima cura.

La present Política de Privadesa regula l'accés i l'ús al servei (d'ara endavant, el “Servei”) que ECOGRUP, a través del Lloc web, posa a la disposició de l'Usuari interessat en els productes allotjats en el Lloc web.

3.- Quins són les finalitats del tractament de les seves dades de caràcter personal per part de ECOGRUP?

Les seves dades de caràcter personal recaptades per ECOGRUP a través del Lloc web podran ser utilitzats per a la prestació dels serveis oferts en el Lloc web.

Així mateix, l'Usuari consent el tractament de les seves dades per a l'elaboració de perfils i per a la segmentació de les seves dades. Els citats tractaments tindran com a finalitat l'anàlisi i la realització d'estadístiques per conèixer el tràfic i utilització del Lloc web per part dels Usuaris, així com per poder oferir-li publicitat d'acord amb els seus interessos.

4.- Veracitat de les dades facilitades pels Usuaris

L'Usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar a ECOGRUP qualsevol modificació dels mateixos. L'Usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se ECOGRUP el dret a excloure dels Serveis registrats a tot Usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

5.-Conservació de les dades

Les dades recaptades per ECOGRUP a través del Lloc web es conservaran mentre es mantingui la relació contractual entre les parts, sempre que no se sol·liciti la supressió d'aquestes dades per l'Usuari.

S'informa a l'Usuari que les seves dades seran recollides únicament per a les finalitats exposades en els paràgrafs anteriors i no seran tractats de manera incompatible amb aquestes finalitats.

6.- Drets de l'Usuari en relació amb les seves dades

L'Usuari té dret a (i) accedir a les seves dades personals, així com a (ii) sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva (iii) supressió, (iv) sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, (v) oposar-se al tractament de les seves dades i (vi) sol·licitar la seva portabilitat. A més, l'Usuari podrà exercir el seu (vii) dret a l'oblit.

L'Usuari pot exercir tots aquests drets en la següent adreça d'e-mail: hola@latavella.cat , indicant el motiu de la seva petició i aportant una còpia del seu DNI

L'Usuari pot també enviar la seva petició per correu ordinari a la següent adreça:

ECOGRUP ECOLÒGICA, S.L.

Barri del Rieral, s/n

08440 Cardedeu

Sense perjudici de qualsevol altre recurs administratiu o acció judicial, l'Usuari tindrà dret a presentar una reclamació davant una Autoritat de Control, en particular en l'Estat membre en el qual tingui la seva residència habitual, lloc de treball o lloc de la suposada infracció, en cas que consideri que el tractament de les seves dades personals no és adequat a la normativa, així com en el cas de no veure satisfet l'exercici dels seus drets. L'autoritat de control davant la qual s'hagi presentat la reclamació informarà al reclamant sobre el curs i el resultat de la reclamació.

7.- Menors d’edat

Els nostres serveis estan dirigits a persones majors d'edat, en el supòsit que alguns dels nostres serveis vagin dirigits específicament a menors d'edat, ECOGRUP sol·licitarà la conformitat dels pares o tutors per a la recollida de les dades personals o, si s'escau, per al tractament automatitzat de les dades segons s’exposa en la legislació vigent. Si l'usuari registrat és menor d'edat, es requereix que compti amb el previ consentiment dels seus pares o tutors abans de procedir a la inclusió de les seves dades personals en els formularis del Lloc Web.

8. Camps de text lliure

Els camps de text lliure que, a disposició de l'usuari registrat, puguin aparèixer al Lloc Web, tenen com a única i exclusiva finalitat el demanar informació per millorar la qualitat dels serveis, especialment el lliurament dels productes adquirits. L'usuari registrat no inclourà, en aquells espais que el lloc web pugui oferir com a "camps de text lliure", cap dada de caràcter personal que pugui ser qualificada dins d'aquelles dades per a les que s'exigeix un nivell de protecció de tipus mitjà o alt , sense previ avís a ECOGRUP, segons defineix la normativa vigent (a títol enunciatiu i no limitatiu dades relatives a ideologia, religió, creences, afiliació sindical, salut, origen racial i / o vida sexual).

9. Xarxes socials

Facebook

ECOGRUP.com, té la pàgina a Facebook facebook.com/latavella/ des d’on comparteix notícies, activitats, programes i altres qüestions que puguin ser del seu interès. No cal registrar-se o proporcionar informació personal per veure la nostra pàgina a Facebook.

Si vostè té un compte a Facebook i fa clic a "M'agrada" a la pàgina d’ECOGRUP, vostè pot enviar comentaris o fer clic a "M'agrada" a les entrades individuals. Si vostè comenta o fa clic a "M'agrada" en el contingut ECOGRUP, la seva informació d'identificació personal serà visible per altres usuaris de Facebook, incloent-hi el personal d’ECOGRUP. La quantitat d'informació personal visible dependrà de la seva pròpia configuració de privacitat a Facebook.

ECOGRUP, no recull, utilitza ni revela cap informació sobre els visitants que comenten o fan clic a "M'agrada" a la pàgina d’ECOGRUP a Facebook. Facebook recol·lecta i reporta informació d'identificació personal sobre les activitats de la pàgina d’ECOGRUP a Facebook. Aquesta informació està protegida per contrasenya i només està disponible per als administradors d’ECOGRUP. La política de privacitat de Facebook està disponible a http://www.facebook.com/about/privacy/

Twitter

ECOGRUP, utilitza Twitter (twitter.com/latavella) per enviar missatges concisos (fins a 280 caràcters), també anomenats "tuits" o “piulades”, per compartir informació sobre ECOGRUP, activitats, programes i altres qüestions que puguin ser del seu interès. També responem a comentaris i preguntes enviades a ECOGRUP.com, a través de Twitter. No cal registrar-se o proporcionar informació personal per veure la nostra pàgina a Twitter. Si vostè vol subscriure (també anomenat "Follow") als "feeds" d’ECOGRUP a Twitter, vostè pot crear un compte a Twitter a http://twitter.com/. Per crear un compte, ha d’introduÏr el seu nom i la seva adreça de correu electrònic i crear un nom d'usuari i contrasenya. Pot incloure informació addicional com una petita biografia, ubicació i foto. La major part de la seva informació personal al seu compte de Twitter està disponible al públic llevat que hagi actualitzat la seva configuració de privacitat. El personal d’ECOGRUP.com monitoritza el nombre de subscriptors (anomenats "Followers") i respon a els seus comentaris i inquietuds a través de Twitter, però no recull, emmagatzema, divulga o comparteix cap informació sobre les persones que segueixen a ECOGRUP.com a Twitter. La política de privacitat de Twitter està disponible a http://twitter.com/privacy

Instagram

ECOGRUP, utilitza Instagram (instagram.com/latavella) per a publicar imatges per compartir informació sobre ECOGRUP, activitats, programes i altres qüestions que puguin ser del seu interès. També responem a comentaris i preguntes enviades a ECOGRUP, a través d’Instagram. No cal registrar-se o proporcionar informació personal per veure la nostra pàgina a Instagram. Si vostè vol subscriure’s (també anomenat "Follow") a les imatges d’ECOGRUP a Instagram, vostè pot crear un compte a Instagram a http://instagram.com/. Per crear un compte, ha d’introduÏr el seu nom i la seva adreça de correu electrònic i crear un nom d'usuari i contrasenya. Pot incloure informació addicional com una petita biografia, ubicació i foto. La major part de la seva informació personal al seu compte d’Instagram està disponible al públic llevat que hagi actualitzat la seva configuració de privacitat. El personal d’ECOGRUP monitoritza el nombre de subscriptors (anomenats "Followers") i respon a els seus comentaris i inquietuds a través d’Instagram, però no recull, emmagatzema, divulga o comparteix cap informació sobre les persones que segueixen a ECOGRUP a Instagram. La política de privacitat d’Instagram està disponible a https://help.instagram.com/ .

Blogs

Si vols participar en el nostre blog, hauràs d'acceptar aquestes regles:

Responsabilitat de l'Usuari. En participar al blog de la web ets l'únic responsable dels missatges que difonguis a través d'aquells, garantint a ECOGRUP la total immunitat davant qualsevol reclamació que pogués plantejar per aquests conceptes. En cas que els missatges continguin material protegit per drets de propietat intel·lectual o industrial, l'usuari garanteix que n'és el propietari o compta amb l'autorització del propietari per difondre'l al Blog. I s'eximeix ECOGRUP de qualsevol reclamació de tercers que es plantegés per aquests conceptes.

Aquells missatges que no s'ajustin a la temàtica del blog podran ser eliminats. Està totalment prohibit publicar promocions i enllaços d'ofertes comercials, publicitat, material promocional, cartes cadena ni qualsevol activitat promocional directa o indirecta o qualsevol altre tipus de comentari que no s'ajusti al desenvolupament normal dels temes del blogs.

L'usuari haurà de respectar a la resta d'usuaris. L'usuari ha de ser tolerant i respectuós amb els missatges i opinions dels altres usuaris. Es podran suprimir aquells missatges que puguin ser considerats lesius contra els drets de tercers o que atemptin contra el desenvolupament pacífic dels blogs.

ECOGRUP es reserva el dret de reproduir, modificar, o difondre els missatges publicats en els blogs de la web d'acord amb els termes i mitjans convenients sense que per això correspongui a l'usuari cap tipus de compensació

ECOGRUP no és responsable del publicat al blog de la web ni garanteix la veracitat o exactitud de cap informació publicada als mateixos. Correspon a l'usuari remitent dels missatges o informacions la responsabilitat sobre el seu contingut.

ECOGRUP no garanteix la disponibilitat ni continuïtat del servei de blog de la web, podent modificar-lo, suspendre'l o eliminar-lo de la web sense previ avís, en qualsevol moment.

En el cas que un usuari pugui veure afectat per actuacions il·legals, o detecti un mal ús del blog de la web per part d'altres usuaris, podrà posar-ho en coneixement d'ECOGRUP, a través del correu electrònic hola@latavella.cat indicant en la referència de l'assumpte "moderació de blog", perquè ECOGRUP pugui moderar o eliminar els mateixos.

L'usuari mantindrà immune ECOGRUP davant de qualsevol reclamació que pogués presentar-se pels missatges que l'usuari hagi difós al blog o per qualsevol altra conducta vinculada o derivada de la utilització per l'usuari del blog de la web.

10.- Seguretat de les dades

La protecció de la privadesa i les dades personals dels Usuaris és molt important per ECOGRUP. Per tant, ECOGRUP fa tot el que està a la seva mà per impedir que les seves dades s'utilitzin de forma inadequada, permetent l'accés als mateixos únicament a personal autoritzat.

ECOGRUP manté els nivells de seguretat de protecció de dades personals conforme a la normativa aplicable i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l'Usuari faciliti a través del Lloc web, sense perjudici d'informar-li que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.

ECOGRUP es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte de les dades personals d'acord amb la legislació aplicable.

Per accedir a comprar els productes del web i a sol·licitar el seu lliurament a domicili cal registrar-se com a Usuari, i per a tal cosa s'haurà de triar una contrasenya. L'Usuari és el responsable de mantenir la confidencialitat d'aquesta contrasenya, així com de totes les activitats que ocorrin en la sessió iniciada amb el seu nom i contrasenya. L'Usuari es compromet a notificar a ECOGRUP al més aviat possible l'ús no autoritzat del seu nom d'Usuari i/o contrasenya o qualsevol altra fallada en la seguretat. ECOGRUP no serà responsable pels danys o pèrdues que es poguessin originar a causa del no compliment d'aquesta obligació per part de l'Usuari.

11.-Canvis

ECOGRUP es reserva el dret de revisar la seva Política de Privadesa del Lloc web en el moment que consideri oportú. Per aquesta raó, us demanem que comproveu de forma regular aquesta Política de Privadesa per llegir la versió més recent de la mateixa. No obstant això, qualsevol canvi que es produeixi en la present Política de Privadesa es comunicarà a l'Usuari.

12.- Links a pàgines web

El Lloc web podria contenir links a pàgines web de companyies i entitats de tercers.

ECOGRUP no pot fer-se responsable de la forma en la qual aquestes companyies tracten la protecció de la privadesa i de les dades personals, per la qual cosa li aconsellem que llegeixi detingudament les declaracions de Política de Privadesa d'aquestes pàgines web que no són propietat de ECOGRUP en relació amb l'ús, processament i protecció de dades personals. Les condicions que ofereixen aquestes pàgines web poden no ser les mateixes que les que ofereix ECOGRUP.

13.- Preguntes

Si tenen alguna pregunta sobre aquesta Política de Privadesa o el tractament de les seves dades preguem que es posi en contacte amb ECOGRUP mitjançant correu electrònic dirigit a la següent adreça de correu electrònic: hola@latavella.cat

14.- Acceptació i Consentiment

L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de ECOGRUP, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privadesa

Ús de 'Cookies'

Quan vostè visita el web o els anuncis que hi apareixen, o quan utilitza un o més serveis del nostre web, nosaltres podem utilitzar una tecnologia molt estesa a la indústria que s’anomena “cookies”, que permet emmagatzemar certa informació a l’ordinador de l’usuari i personalitzar l’experiència d’aquest tenint en compte els seus interessos i preferències o, simplement, facilitant el començament de sessió per a utilitzar els serveis. La majoria dels exploradors li permetran esborrar les “cookies” del disc dur de l’ordinador, bloquejar l’acceptació de les cookies o rebre una advertència abans d’emmagatzemar alguna “cookie”. Si bloqueja o esborra les “cookies”, vostè no podrà restablir les seves preferències ni valors de personalització prèviament especificats per vostè i la nostra capacitat de personalitzar la seva experiència en línia seria limitada. Li demanem que consulti les instruccions del seu explorador o pantalla d’ajuda per descobrir més respecte aquestes funcions.

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts del Portal, entenent com a tals a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, software, enllaços i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de la nostra entitat, sense que puguin entendre’s cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’ estrictament necessari per al correcte us del portal. Aquests drets estan registrats al Registre de la Propietat Intel·lectual.

Propietat Industrial

La marca LA TAVELLA és una marca registrada d’ Ecogrup Ecològica, s.l.

Compliment de LSSI

En compliment d’allò disposat a l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (Llei 34/2002) l’informen dels següents aspectes:
Ecogrup Ecològica, s.l. és una societat limitada els socis de la qual són entitats sense ànim de lucre dedicades a la integració sociolaboral de persones en risc d’exclusió.
El domicili social està situat al Barri del Rieral, s/n 08440 Cardedeu. L’e-mail de contacte és hola@latavella.cat
El NIF: B-65880510.