ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Mousse de xocolata amb coulis de raïm

Mousse de xocolata amb coulis de raïm

Foneu la xocolata al bany maria, retireu-la i espereu fins que sigui tèbia.
Munteu la nata i incorporeu-hi a poc a poc les clares muntades.
Peleu el raïm i traieu-ne les llavors. Tot seguit, agafeu la meitat del raïm i salteu-lo amb una mica de mantega i sucre... Veure

 

 

Amanida de raïm i figues

Amanida de raïm i figues

1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem... Veure

 

 

Trufes de raïm ecològic amb formatge de cabra

Trufes de raïm ecològic amb formatge de cabra

1. En un bol poseu els dos formatges i barregeu-los bé.

2. Obriu els grans de raïm eco per la meitat i traieu les llavors.

3. Amb l'ajuda d'una picadora. Tritureu els festucs sense closca... Veure

 

 

Torrades de raïm eco a la brasa amb formatge feta

Torrades de raïm eco a la brasa amb formatge feta

1. En un bol i amb l’ajuda d’una batedora barrejar el formatge cremós amb el formatge feta fins que quedi una barreja homogènia i esponjosa.

2. Afegir la mel i la farigola picada i batre uns segons més fins que quedi tot combinat... Veure

 

 

Cassoleta de formatge amb raïm ecològic

Cassoleta de formatge amb raïm ecològic

  1. En un cassó, poseu el sucre, el canonet de vainilla, obert pel mig, i l’aigua; escalfeu-ho a foc baix, remenant-ho, fins a dissoldre el sucre i obtenir un almívar... Veure

     

 

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Talleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.
Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure

 

 

Magret ànec amb raïm

Magret ànec amb raïm

Posar el Porto i el raïm sense pinyols en una cassola i deixar coure fins reduir a la meitat.
Passar a una paella amb la farina de blat de moro i la mantega. Deixar coure fins aconseguir una salsa lleugerament espessa... Veure