Rentar bé els espinacs i deixar-los escórrer d'aigua. Distribuir-los als plats.
Tallar el formatge de cabra i les taronges a rodanxes. Repartir els ingredients i amanir al gust, afegint-hi les panses... Veure
Traiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Amb la mà o amb un ganivet, traiem el peu dels bolets i els tallem en làmines gruixudes... Veure
Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Piquem la cabeça d’alls ben petit. Afegim al porro i deixem coure ja destapat... Veure
Un consejo que me dio una buena amiga hace mucho tiempo fue que si me quería quedar embarazada, que empezara a tomar ácido fólico. (buen consejo) Y pensé ¿y eso como lo hago? Y lo descubrí, uno de los alimentos que tiene más son las verduras de hoja verde... Veure
1. Bullir la quinoa seguint les instruccions del paquet.
2. Escorre i deixar refredar la quinoa durant 10 min.
3. En un bol gran barrejar la quinoa, els espinacs, les taronges trossejades, la magrana... Veure
1. Trossejar el tofu i saltejar amb l'oli fins que estigui daurat.
2. Rentar i escaldar els espinacs en aigua bullent amb sal durant 1 minut... Veure
1. Per preparar les crepes, barrejar en un bol la farina, l'ou i un polsim de sal. A poc a poc afegir la llet removent amb una batedora manual. Deixar reposar la massa una hora dins la nevera... Veure
1. Preescalfar el forn a 180ºC. Mentre, posar una mica d’aigua i els espinacs en una paella. Tapar i portar a ebullició. Bullir 2 minuts. Escórrer bé els espinacs.
2... Veure
1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora.
2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre.
3... Veure
1. Pica la ceba, els grans d'all i ratlla el gingebre amb l'ajuda d'un ratllador. Cou la ceba, l'all i el gingebre en una paella gran amb oli d'oliva a foc mitjà durant 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita... Veure
1. Rentem i escaldem els espinacs amb aigua bullent amb sal durant 1 minut
2. Mentrestant, tallem els bolets a làmines.
3. Saltem els bolets juntament amb els espinacs i les panses amb una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra... Veure
1. Escalfa el forn a 200 °C.
2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure
1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts.
2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més... Veure
1. Bullir la pasta en una olla gran amb una mica de salt seguint les instruccions del paquet.
2. Tallar el pollastre a trossos petits i condimentar amb sal i pebre. Coure’l en una paella amb una mica de mantega... Veure
1. Preescalfem el forn a 180º C.
2. Netegem i tallem les albergínies a làmines ben primes totes iguales. Les posem al forn amb una safata durant 15 minuts.
3. Mentrestant combinem el formatge ricotta, el parmesà, l’ou, el gra d’all picat, els espinacs i el pebre vermell en un bol... Veure
1. Posar tots els ingredients en una batedora i barrejar fins a obtenir una massa homogènia
2. Posar una paella amb una mica de mantega a foc mitjà... Veure
1. Escalfar el forn a 200 °C. Amb una forquilla punxar unes mica les patates perquè es pugui escapar la calor mentre es coguin. Embolicar-les amb paper d'alumini i posar el forn 40-50 minuts o fins que estiguin cuites, podem utilitzar un escuradents per comprovar-ho... Veure
1. Escalfeu el forn a 180 °C.
2. En una paella gran a foc mitjà, posar la mantega amb l'oli d'oliva. Afegir-hi els porros i coure'ls, remenant de tant en tant, fins que estiguin suaus i tendres però no daurats, uns 6-8 minuts... Veure
1. Escalfeu el forn a 200 ºC. Folreu la safata de forn amb paper per forn.
2. En una paella amb oli d’oliva coeu la ceba tallada a rodanxes fins que estigui suau i transparent. Uns 10-12 minuts a foc mig-baix... Veure