ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Amanida d'espinacs i taronja

Amanida d'espinacs i taronja

Rentar bé els espinacs i deixar-los escórrer d’'aigua. Distribuir-los als plats.
Tallar el formatge de cabra i les taronges a rodanxes. Repartir els ingredients i amanir al gust, afegint-hi les panses... Veure

 

 

Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitake

Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitake

Traiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Amb la mà o amb un ganivet, traiem el peu dels bolets i els tallem en làmines gruixudes... Veure

 

 

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Piquem la cabeça d’alls ben petit. Afegim al porro i deixem coure ja destapat... Veure

 

 

Ensalada verde especial para embarazadas

Ensalada verde especial para embarazadas

Un consejo que me dio una buena amiga hace mucho tiempo fue que si me quería quedar embarazada, que empezara a tomar ácido fólico. (buen consejo) Y pensé ¿y eso como lo hago? Y lo descubrí, uno de los alimentos que tiene más son las verduras de hoja verde... Veure

 

 

Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt

Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt

1. Bullir la quinoa seguint les instruccions del paquet.

2. Escorre i deixar refredar la quinoa durant 10 min.

3. En un bol gran barrejar la quinoa, els espinacs, les taronges trossejades, la magrana... Veure

 

 

Espinacs saltejats amb tofu i sèsam

Espinacs saltejats amb tofu i sèsam

1. Trossejar el tofu i saltejar amb l'oli fins que estigui daurat.

2. Rentar i escaldar els espinacs en aigua bullent amb sal durant 1 minut... Veure

 

 

Crepes d'espinacs i xampinyons

Crepes d'espinacs i xampinyons

1. Per preparar les crepes, barrejar en un bol la farina, l'ou i un polsim de sal. A poc a poc afegir la llet removent amb una batedora manual. Deixar reposar la massa una hora dins la nevera... Veure

 

 

Rotllo d'espinacs eco amb salmó

Rotllo d'espinacs eco amb salmó

1. Preescalfar el forn a 180ºC. Mentre, posar una mica d’aigua i els espinacs en una paella. Tapar i portar a ebullició. Bullir 2 minuts. Escórrer bé els espinacs.

2... Veure

 

 

Risotto de coliflor eco

Risotto de coliflor eco

1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora.

2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre.

3... Veure

 

 

Espinacs amb cigrons eco

Espinacs amb cigrons eco

1. Pica la ceba, els grans d'all i ratlla el gingebre amb l'ajuda d'un ratllador. Cou la ceba, l'all i el gingebre en una paella gran amb oli d'oliva a foc mitjà durant 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita... Veure

 

 

Espinacs i bolets eco a l’all negre

Espinacs i bolets eco a l’all negre

1. Rentem i escaldem els espinacs amb aigua bullent amb sal durant 1 minut

2. Mentrestant, tallem els bolets a làmines.

3. Saltem els bolets juntament amb els espinacs i les panses amb una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra... Veure

 

 

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Per confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits d’oli d’oliva.
D’altra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure