ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Wok de verdures

Wok de verdures
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Un pebrot, dos carbassons, una albergínia, dues cebes tendres, dues pastanagues mitjanes i un grapat de pèsols.
Oli de cacahuet, salsa yakisoba, sal i pebre.

 

Elaboració

Tallem les verdures a quadrets i les anem fregint per separat i escorrent, en uns 200cl d’oli de cacahuet.
El pèsol l'escaldem 8 minuts en aigua bullint.
Amb tots els ingredients ja cuits, buidem l'oli del wok i els barregem. Els salpebrem i els donem unes voltes amb un parell de cullerades de salsa yakisoba.


L’apunt de l’Eugeni Rius:

Recomano l’oli de cacahuet perquè és un dels olis vegetals que millor suporta les altes temperatures del wok i a l'hora menys impregna les verdures.
Si en voleu fer una versió amb proteïna us recomano que talleu dos pits de pollastre, els salpebreu i els unteu de mel i salsa de soja. Els saltegeu i els afegiu a les verdures quan ho ajunteu tot en el procés final. Amb taquets de cansalada fumada també queda bé.

www.penyacalipo.com