ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Cigrons amb samfaina

Cigrons amb samfaina

Segons el temps i les possibilitats del moment coeu o feu servir cigrons també en conserva.
Si voleu fer un plat vegetarià, amb la barreja dels cigrons i la samfaina ja tindreu el plat fet... Veure

 

 

Amanida de Col Kale, cigrons i nous

Amanida de Col Kale, cigrons i nous

1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans.

2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure

 

 

Sopa de cigrons i bledes 

Sopa de cigrons i bledes 

Rentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Rentar les bledes, escórrer-les bé i tallar-les a tiretes fines... Veure

 

 

Puré de cigrons - Hummus

Puré de cigrons - Hummus

Escalfar lleugerament els cigrons amb el líquid de cocció. Escórrer i reservar una mica de líquid de cocció.

Afegir-hi la resta d'ingredients i fer-ho puré, fins a aconseguir la consistència de paté, si cal, afegint una mica del líquid reservat... Veure

 

 

Escudella i carn d’olla

Escudella i carn d’olla

En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure

 

 

Hamburguesa de cigrons amb verdures

Hamburguesa de cigrons amb verdures

1. En una paella a part amb una mica d’oli, coem la ceba, l’all i el pebrot, tallat petit prèviament. Fins que quedin ben cuits.

2. Triturem els cigrons ben escorreguts amb una mica de sal, pebre i oli, fins a aconseguir una massa homogènia... Veure

 

 

Amanida de tires de carbassó amb cigrons

Amanida de tires de carbassó amb cigrons

1. Talla el carbassó per la meitat i tallar-lo a tires amb l’ajuda de l’spiromat.

2. Col·locar les tires de carbassó en un bol gran.

3. Afegir la ceba tallada a juliana, el pot de cigrons, el formatge feta, olives al gust i els tomàquets cherry tallats per la meitat... Veure

 

 

Croquetes de cigrons casolanes eco (falafel)

Croquetes de cigrons casolanes eco (falafel)

1. Amb l'ajuda d'una batedora, triturar els cigrons i posar-los en un bol.

2. Picar les cebes tendres, els alls, el julivert, el coriandre i barrejar-los amb les espècies mòltes... Veure

 

 

Buddha bol de verdures eco

Buddha bol de verdures eco

1. Escalfar el forn a 200 ºC

2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional)... Veure

 

 

Amanida de cigrons eco al pesto

Amanida de cigrons eco al pesto

1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida.

2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina... Veure

 

 

Hummus de pesto amb crudités eco

Hummus de pesto amb crudités eco

1. Posem tots els ingredients en una batedora, excepte l’oli d’oliva, i  triturem durant 1 minut o fins que quedi una massa homogènia.

2. Afegim l’oli d’oliva verge extra i tornem a triturar 3-4 minuts... Veure

 

 

Falàfel de pastanaga eco

Falàfel de pastanaga eco

1. Preescalfem el forn a 190 ºC.

2. Mentrestant, rentem i escorrem els cigrons.

3. Rentem i pelem les pastanagues i les ratllem juntament amb el mig carbassó.

4. Posem tots els ingredients en un bol i els triturem amb l’ajuda d’una batedora o robot de cuina fins a obtenir una massa homogènia... Veure

 

 

Buddha bol de moniato, cigrons i kale eco

Buddha bol de moniato, cigrons i kale eco

Escalfem el forn a 200 °C. Posar els moniatos, les cebes i el bròcoli en una safata de forn amb paper de forn. Posar oli per sobre i sal i pebre al bròcoli i coure durant 10 minuts... Veure

 

 

Amanida de pasta amb hummus i tonyina

Amanida de pasta amb hummus i tonyina

Coem i refredem la pasta

Col·loquem la pasta en un bol gran i hia fegim el tomàquet, el pebrot, el blat de moro i el formatge feta.

Amb una cullera baregem bé... Veure

 

 

Sopa de galets farcits vegans

Sopa de galets farcits vegans

1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues. 

2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge.

3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons... Veure