Escaldeu les cebes tendres en aigua bullent durant 10 segons. Escorreu-les i reserveu-les.
Hidrata i escalda les algues, una barreja de algues: enciam de mar, alga nori i wakame. Escorreu-la bé i talleu-la en tires de 10 cm aproximadament... Veure
Talleu la fruita en làmines.
Poseu a coure 1/2 litre de suc de poma amb 1 cullerada de flocs d’agar-agar durant 5 minuts... Veure
Deixeu les algues en remull 30 minuts o coeu-les 15 minuts.
Enfarineu-les amb farina de cigró i fregiu-les.
Suqueu-les en quètxup, hummus o guacamole.
Van bé contra l’anèmia i la retenció de líquids... Veure
1. Posar les dues tires d’alga wakame en remull durant 5 minuts, escórrer i tallar petita
2. Tallar els porros a tires fines. Afegir-los en una paella amb una mica d’oli.
3... Veure
1. Bullir 4 tasses d'aigua. Afegir els 6 primers ingredients.
2. Tapar i coure a foc mitjà durant 20-30 minuts.
3. Colar els ingredients.
4... Veure