Talla el fonoll per la meitat (si és molt gran, talla-ho en 4).
Talla les figues també per la meitat.
Embolica-ho tot en paper de forn amb un rajolí d’oli i un polsim de sal i pebre... Veure
1. Pelar les taronges, eliminant totes les fibres blanques i utilitzant solament la polpa.
2. Trossejar la taronja i reservar-la.
3. Netejar el fonoll, eliminant les fulles externes dures i tallar-ho molt fi... Veure
1. Picar el bulb de fonoll (reserveu uns brins per a una guarnició). Rentar i picar el manat de bledes o espinacs. Rentar i escórrer les mongetes.
2. En una olla gran, escalfar l’OOVE a foc mig, i saltar el fonoll durant 5 minuts... Veure
1. Escalfa el forn a 190 ºC. Posa paper per a forn en una safata de forn i posa-hi la carbassa tallada a trossos amb un bon raig d’oli d’oliva. Deixa al forn durant 1 h o fins que estigui tendre... Veure
1. Talla tots els ingredients a trossos, el porro, la colinap, el fonoll i la poma.
2. En una olla amb un raig d'oli cuina el porro tallat a trossos durant 5 minuts o fins que estigui daurat... Veure
Elaboració:
1. Renta les fulles de carxofa. Pela el gingebre fresc i les cebetes. Afegeix-ho tot dins una cassola amb l'aigua. Cuina amb la tapa durant 20 minuts... Veure
Elaboració:
Per aquesta recepta cuinarem amb les fulles de fonoll.
1. Rentem bé el fonoll i el piquem el més fi possible. Dipositem la picada dins el vas de la batedora... Veure