ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
Xips de carbassa i moniato

Xips de carbassa i moniato

Peleu les carbasses i/o moniatos. Talleu-los a rodelles d'entre 1 i 2 mm, amb l'ajuda d'un ganivet afilat “que ho vagi”, o una mandolina.
Poseu-les a fregir en oli ben calent fins que enrosseixin... Veure

 

 

Panellets saludables de pinyons

Panellets saludables de pinyons

En un recipient, batem 2 ous. Hi afegim la farina d’ametlla, l’atzavara i els moniatos, que abans haurem pelat i triturat. Ho barregem tot bé, fins que tinguem una massa llisa i sense grumolls... Veure

 

 

Crema de carbassa i moniato amb ou poxé i pernil

Crema de carbassa i moniato amb ou poxé i pernil

1. Netegem, pelem i trossegem la carbassa. Reservem.

2. Pelem, netegem i tallem a quadradets mitjans la ceba petita.

3. Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir la ceba... Veure

 

 

Xips de verdures

Xips de verdures

1. Pelar totes les verdures.

2. Tallar les verdures per la meitat i després a rodanxes primes.

3. Cuinar les verdures al vapor, fins que estiguin toves. Reservar-les.

4... Veure

 

 

Nyoquis de moniato amb bolets eco

Nyoquis de moniato amb bolets eco

1. Netegem els moniatos, els emboliquem amb paper d'alumini i els coem al forn, escalfat prèviament, a 200 °C durant 45 minuts o fins que estiguin cuits. Els traiem del forn i els deixem refredar... Veure

 

 

Burrito de moniato ecològic

Burrito de moniato ecològic

1. Preescalfa el forn a 200 ºC. Posa els dos moniatos en una safata per forn i fes-li alguns forats amb una forquilla. Cou entre 40 i 50 minuts.

2. Retira els moniatos del forn un cop cuits i deixa que es refredin lleugerament... Veure

 

 

Torrades de moniato amb ou poché eco

Torrades de moniato amb ou poché eco

1. Escalfa el forn a 200 °C.

2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure