Peleu les carbasses i/o moniatos. Talleu-los a rodelles d'entre 1 i 2 mm, amb l'ajuda d'un ganivet afilat que ho vagi, o una mandolina.
Poseu-les a fregir en oli ben calent fins que enrosseixin... Veure
En un recipient, batem 2 ous. Hi afegim la farina d’ametlla, l’atzavara i els moniatos, que abans haurem pelat i triturat. Ho barregem tot bé, fins que tinguem una massa llisa i sense grumolls... Veure
1. Netegem, pelem i trossegem la carbassa. Reservem.
2. Pelem, netegem i tallem a quadradets mitjans la ceba petita.
3. Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir la ceba... Veure
1. Pelar totes les verdures.
2. Tallar les verdures per la meitat i després a rodanxes primes.
3. Cuinar les verdures al vapor, fins que estiguin toves. Reservar-les.
4... Veure
1. Netegem els moniatos, els emboliquem amb paper d'alumini i els coem al forn, escalfat prèviament, a 200 °C durant 45 minuts o fins que estiguin cuits. Els traiem del forn i els deixem refredar... Veure
1. Preescalfa el forn a 200 ºC. Posa els dos moniatos en una safata per forn i fes-li alguns forats amb una forquilla. Cou entre 40 i 50 minuts.
2. Retira els moniatos del forn un cop cuits i deixa que es refredin lleugerament... Veure
1. Escalfa el forn a 200 °C.
2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure
1. Peleu i talleu a daus d'1 cm aproximadament als moniatos.
2. Preescalfeu el forn a 200 °C. Col·loqueu els moniatos en una safata de forn gran. Tireu-los un bon raig d'oli d'oliva i sal i pebre al gust... Veure
1. Preescalfeu el forn a 210 °C.
2. Tritureu el moniato cuit i la civada fins a obtenir una pasta homogènia. Afegiu l'ou, l'all en pols i la sal. Triturem de nou fins que quedi una massa espessa... Veure