ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Pinxo de brandada de bacallà amb figues

Pinxo de brandada de bacallà amb figues

Per a la brandada
Rentem les patates i les posem al microones en un plat amb una mica d’aigua, durant uns 10 minuts.
Quan estiguin llestes les pelem, les tallem a daus i les reservem... Veure

 

 

Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernil

Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernil

Per aconseguir que el pernil salat tingui textura cruixent el posem a un plat cobert per les dues bandes de paper de forn i  l'introduïm al microones durant un minut. El deixem refredar.

Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients amb la túrmix... Veure

 

 

Papillota de fonoll i figues

Papillota de fonoll i figues

Talla el fonoll per la meitat (si és molt gran, talla-ho en 4).
Talla les figues també per la meitat.
Embolica-ho tot en paper de forn amb un rajolí d’oli i un polsim de sal i pebre... Veure

 

 

Amanida de raïm i figues

Amanida de raïm i figues

1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem... Veure

 

 

Torrades de formatge de cabra i figues

Torrades de formatge de cabra i figues

1. Talleu les llesques de pa i torreu-les a la torradora.

2. Talleu el formatge de cabra i poseu-lo a les torrades quan estiguin encara una mica calentes.

3. Poseu les figues tallades fines per sobre el formatge... Veure

 

 

Pizza de figues amb formatge, ruca i espinacs eco

Pizza de figues amb formatge, ruca i espinacs eco

1. Escalfeu el forn a 200 ºC. Folreu la safata de forn amb paper per forn.

2. En una paella amb oli d’oliva coeu la ceba tallada a rodanxes fins que estigui suau i transparent. Uns 10-12 minuts a foc mig-baix... Veure

 

 

Batut de figues, plàtan i quefir

Batut de figues, plàtan i quefir

  1. Renta les figues i eixugueu-la precurant treure'n tota l'humitat.
  2. Posa-les en un pot alt i afegeix el quefir, el plàtan, la llet de cabra i un raig de mel.
  3. Tritura-ho tot fins que quedi ben emulsionat... Veure