Per a la brandada
Rentem les patates i les posem al microones en un plat amb una mica d’aigua, durant uns 10 minuts.
Quan estiguin llestes les pelem, les tallem a daus i les reservem... Veure
Per aconseguir que el pernil salat tingui textura cruixent el posem a un plat cobert per les dues bandes de paper de forn i l'introduïm al microones durant un minut. El deixem refredar.
Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients amb la túrmix... Veure
Talla el fonoll per la meitat (si és molt gran, talla-ho en 4).
Talla les figues també per la meitat.
Embolica-ho tot en paper de forn amb un rajolí d’oli i un polsim de sal i pebre... Veure
1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem... Veure
1. Talleu les llesques de pa i torreu-les a la torradora.
2. Talleu el formatge de cabra i poseu-lo a les torrades quan estiguin encara una mica calentes.
3. Poseu les figues tallades fines per sobre el formatge... Veure
1. Escalfeu el forn a 200 ºC. Folreu la safata de forn amb paper per forn.
2. En una paella amb oli d’oliva coeu la ceba tallada a rodanxes fins que estigui suau i transparent. Uns 10-12 minuts a foc mig-baix... Veure