ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Puré de pastanaga amb xampinyons saltejats eco

Puré de pastanaga amb xampinyons saltejats eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

370 g de pastanagues eco al vapor

250 g de xampinyons a rodanxes

120 g de tofu

90 g de formatge feta (opcional)

1,5 cullerades d’avellana mòlta

1 ceba tendra

1/2 gra d'all

OOVE

Sal i pebre

 

Elaboració

1. Pelar i tallar les pastanagues i coure-les al vapor.

2. En una paella gran a foc fort, afegiu 3 cullerades d’oli d’oliva. Una vegada que la paella estigui prou calenta, poseu els alls picats i la ceba. Coure durant 2 minuts.

3. Afegiu els bolets amb una mica de sal. Coeu-los fins que l’aigua s’evapori completament i estiguin una mica daurats.

4. Amb l’ajuda d’una batedora triturar les pastanagues, el tofu, les avellanes, el formatge i una mica de sal i pebre el gust.

5. Posar el puré de base al plat i per sobre els bolets acabats de coure. Posar ceba tendra picada per sobre.

Bon profit!

 

Una recepta de: alafrenchfood.com