Ingredients
370 g de pastanagues eco al vapor
250 g de xampinyons a rodanxes
120 g de tofu
90 g de formatge feta (opcional)
1,5 cullerades d’avellana mòlta
OOVE
Elaboració
1. Pelar i tallar les pastanagues i coure-les al vapor.
2. En una paella gran a foc fort, afegiu 3 cullerades d’oli d’oliva. Una vegada que la paella estigui prou calenta, poseu els alls picats i la ceba. Coure durant 2 minuts.
3. Afegiu els bolets amb una mica de sal. Coeu-los fins que l’aigua s’evapori completament i estiguin una mica daurats.
4. Amb l’ajuda d’una batedora triturar les pastanagues, el tofu, les avellanes, el formatge i una mica de sal i pebre el gust.
5. Posar el puré de base al plat i per sobre els bolets acabats de coure. Posar ceba tendra picada per sobre.
Bon profit!
Una recepta de: alafrenchfood.com