ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?

ccpae
Persones
12
Persones
en plantilla
42%
de l’equip format per persones amb discapacitat
Territori

De 587 productes alimentaris comercialitzats, 291 tenen origen català, un 50%.

De 65 productes frescos i refrigerats
un 72% són catalans.

Salut
Productes 100% ecològics
certificats per CCPAE
587 Productes a la venda
ccpae ccpae
Sostenibilitat

· El 100% de l’energia elèctrica que consumim prové de fonts renovables.

· Residus gestionats per un operador certificat

· Envasos reciclables

· Els beneficis es reinverteixen en la creació de llocs de treball


Persones
12
Persones
en plantilla
42%
de l’equip format per persones amb discapacitat

Territori
291
Productes amb origen a Catalunya
65
Productes frescos
71%
Productes frescos amb origen a Catalunya

Salut
Productes 100% ecològics
certificats per CCPAE
587 Productes a la venda
ccpae ccpae

Sostenibilitat

· El 100% de l’energia elèctrica que consumim prové de fonts renovables.

· Residus gestionats per un operador certificat

· Envasos reciclables

· Els beneficis es reinverteixen en la creació de llocs de treball

 

Burrito de moniato ecològic

1. Preescalfa el forn a 200 ºC. Posa els dos moniatos en una safata per forn i fes-li alguns forats amb una forquilla. Cou entre 40 i 50 minuts. 2. Retira els moniatos del forn un cop cuits i deixa que es refredin lleugerament. 3. Mentrestant, en un bol, posar la col llombarda tallada a tires, els Asukis, les llavors de carbassa, l’oli d’oliva i el suc de llimona. 4. Just abans de

 

VEURE
 

Des de sempre compromesos amb el medi ambient

Des de sempre a La Tavella hem estat compromesos amb el medi ambient, no només perquè venem producte 100% ecològic, sinó també perquè hem fet una aposta clara des dels inicis del nostre projecte social per reduir al màxim el nostre impacte al medi ambient. Com sabeu, el 100% de l’energia elèctrica que consumim a...
 

Els nostres productors: Oriol i Carles de Sant Miquel de Campmajor

L’Oriol i en Carles van decidir iniciar un projecte conjunt d’horta ecològica el 2009. Tots dos cultivaven el seu hort en l’àmbit particular sense utilitzar cap classe de químic. Volien que tothom pogués tenir accés a aquelles hortalisses tan bones. Així que, amb un compromís ferm amb el medi ambient, el 2009 van començar a...
 

Menja de manera sana i equilibrada amb el mètode del plat

El mètode del plat és una eina per poder dissenyar els nostres àpats de manera sana i equilibrada. És un mètode elaborat per la universitat de Harvard, el qual consisteix en dividir el plat dels nostres àpats principals, dinars i sopars, de manera molt fàcil i visual en verdures, farinacis i aliments proteics. Aquests tres...
Tancar