ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?

Productes ecològics, de proximitat i amb caràcter social

La Tavella, el teu supermercat ecològic
La Tavella, el teu supermercat ecològic

ccpae
Persones
12
Persones
en plantilla
42%
de l’equip format per persones amb discapacitat
Territori

De 539 productes alimentaris comercialitzats, 398 tenen origen català, un 74%.

De 126 productes frescos i refrigerats
un 79% són catalans.

Salut
Productes 100% ecològics
certificats per CCPAE
539 Productes a la venda
ccpae ccpae
Sostenibilitat

· El 100% de l’energia elèctrica que consumim prové de fonts renovables.

· Residus gestionats per un operador certificat

· Envasos reciclables

· Els beneficis es reinverteixen en la creació de llocs de treball


Persones
12
Persones
en plantilla
42%
de l’equip format per persones amb discapacitat

Territori
398
Productes amb origen a Catalunya
126
Productes frescos
71%
Productes frescos amb origen a Catalunya

Salut
Productes 100% ecològics
certificats per CCPAE
539 Productes a la venda
ccpae ccpae

Sostenibilitat

· El 100% de l’energia elèctrica que consumim prové de fonts renovables.

· Residus gestionats per un operador certificat

· Envasos reciclables

· Els beneficis es reinverteixen en la creació de llocs de treball

 

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions. 2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem. 3.Per fer el trinxat, bullim unes quantes fulles de col en la mateixa aigua que els calçots. 5 minuts a foc viu, després les escorrim i les reservem. 4.En una paella saltem el desmigat

 

VEURE
Tancar