Elaboració de la crema de verdures tradicional:
Netejar i trossejar les verdures, i les posem dins una olla.
Afegim aigua fins que les verdures quedin totalment cobertes... Veure
1. Torrar els pinyons en una paella a foc lent movent la paella amb freqüència.
2. Posar la pasta a bullir amb unes fulles de julivert i sal al gust.
3. Per fer el pesto, agafar un morter i aixafar els alls i els pinyons fins que quedi una pasta uniforme... Veure
1. Bullir aigua amb un polsim de sal marina.
2. Afegir les mongetes verdes i el bròcoli. Bullir a foc alt i sense tapa, 3 o 4 minuts. Rentar les verdures amb abundant aigua freda i escórrer-les bé... Veure
1. Posar una paella al foc amb un raig d’oli a foc mig. Afegir les flors de bròcoli i els xampinyons i coure Durant 4 minuts o fins que les verdures estiguin tendres.
2. Afegir el gingebre i l’all picat i cuinar mig minut més... Veure
1. Poseu una olla d'aigua salada al foc fins que bulli.
2. Afegiu-hi les tiges de bròcoli tallades i deixeu-ho bullir durant 5 minuts, o fins que estiguin tendres.
3... Veure
1. Escalfar el forn a 200 ºC
2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional)... Veure
Escalfar el forn a 230ºC
Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre... Veure
1. Escalfar el forn a 200 º C.
2. En una safata per forn amb paper de forn col·locar el bròcoli tallat i el pollastre tallat a daus i posar-hi sal, pebre i oli. Barrejar bé i estendre-ho per la safata... Veure
1. Escalfar el forn a 200ºC.
2. Rentar i tallar el broquin en floretes petites. Posar-ho en una safata per forn juntament amb la tonyina i remenar bé perquè es barregi.
3... Veure