Ingredients
Per a la salsa:
2 cullerades soperes de salsa de soja tamari
1 cullerada de sucre moreno
Sal i pebre al gust
Elaboració
1. Posem l’arròs integral a bullir seguint les indicacions del fabricant.
2. En un bol petit, posar la salsa de soja, el pebre i el sucre. Afegir un got d’aigua i barrejar bé els ingredients.
3. En una paella amb una mica d’oli, posar la ceba tendre picada, el gingebre rallat i l’all picat. Coure uns minuts. Quan la ceba estigui tendre afegir la barreja anterior i apujar el foc fins que bulli. Un cop arrenqui el bull, abaixar el foc i deixar que es cuini lentament.
4. Mentrestant, coure el tofu a daus amb un raig d’oli en una paella o wok. Reservar a part.
5. En la mateixa paella o wok afegir la pastanaga i el pebrot a tires primes amb una mica de sal i oli. Afegir la ceba tallada a juliana. Coure fins que estiguin totes les verdures tendres.
6. Afegir la salsa a la paella amb les verdures i quan comencin a bullir, afegir els daus de tofu i parar el foc.
7. Servim primer l’arròs i hi afegim les verdures i el tofu per sobre.
Bon profit!
Una recepta de: archanaskitchen.com