ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Arròs integral amb verdures i tofu eco saltejat

Arròs integral amb verdures i tofu eco saltejat
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

200 g d’arròs integral

1 bloc de tofu

1 ceba eco

2 pastanagues  eco

1 pebrot eco

 

Per a la salsa:

1 ceba tendre picada

2 grans d’all picat

2 cullerades soperes de salsa de soja tamari

Gingebre rallat al gust

1 cullerada de sucre moreno

Sal i pebre al gust

 

Elaboració

1. Posem l’arròs integral a bullir seguint les indicacions del fabricant.

2. En un bol petit, posar la salsa de soja, el pebre i el sucre. Afegir un got d’aigua i barrejar bé els ingredients.

3. En una paella amb una mica d’oli, posar la ceba tendre picada, el gingebre rallat i l’all picat. Coure uns minuts. Quan la ceba estigui tendre afegir la barreja anterior i apujar el foc fins que bulli. Un cop arrenqui el bull, abaixar el foc i deixar que es cuini lentament.

4. Mentrestant, coure el tofu a daus amb un raig d’oli en una paella o wok. Reservar a part.

5. En la mateixa paella o wok afegir la pastanaga i el pebrot a tires primes amb una mica de sal i oli. Afegir la ceba tallada a juliana. Coure fins que estiguin totes les verdures tendres.

6. Afegir la salsa a la paella amb les verdures i quan comencin a bullir, afegir els daus de tofu i parar el foc.

7. Servim primer l’arròs i hi afegim les verdures i el tofu per sobre.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: archanaskitchen.com