ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Brou vegetal

Brou vegetal

Després de rentar i tallar les pastanagues, els porros, la ceba, les fulles de col, els alls, l’'api, el julivert, l'alfàbrega i l’'orenga, s'afegeixen a una olla amb aigua mineral i es couen, a foc lent i tapat, com a mínim una hora... Veure

 

 

Brou vegetal

Brou vegetal

Elaboració tradicional:
Netajar i trossejar totes les verdures.
Afegir a l'olla amb aigua bullent i coure durant 30 minuts.
Escórrer les verdures i guardar el caldo per bullir després la pasta... Veure

 

 

Sopa de cigrons i bledes 

Sopa de cigrons i bledes 

Rentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Rentar les bledes, escórrer-les bé i tallar-les a tiretes fines... Veure

 

 

Escudella i carn d’olla

Escudella i carn d’olla

En una olla amb aigua freda poseu-hi les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
Feu-ho bullir 1 hora i afegiu-hi els cigrons.
Al cap d’una altra hora afegiu-hi les verdures menys les patates... Veure

 

 

Estofat de vedella

Estofat de vedella

Preparació:
Saltegeu la vedella salpebrada en una cassola amb oli.
Afegiu-hi les verdures tallades a trossos grans, els alls sencers, les herbes i uns grans de pebre.
Doneu-hi unes voltes, tireu-hi el vi i deixeu-lo reduir... Veure

 

 

Wok de col xinesa i gambes

Wok de col xinesa i gambes

Rentar i tallar a juliana les verdures.
Posar al wok un raig d'oli, afegir 2 grans d' all i quan començi a daurar-se incorporar les gambes, un pessic de sal i la salsa de chili. Deixar ofegar tot junt un parell de minuts... Veure

 

 

Amanida de col xinesa

Amanida de col xinesa

En primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure

 

 

Crema d'api i pastanaga

Crema d'api i pastanaga

1. Pelar totes les verdures.

2. Fregir els grans d'all en una olla amb una mica d'oli d'oliva, fins que estiguin daurats.

3. Afegir la resta de verdures trossejades, l'aigua, la sal i el pebre... Veure

 

 

Amanida de cogombre eco

Amanida de cogombre eco

1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura.

2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores... Veure

 

 

Crema d'api eco amb xiitake

Crema d'api eco amb xiitake

1. Netejar i tallar els porros a rodanxes.

2. Afegir-los en una olla amb un raig d'oli d'oliva i saltar. Afegir el gra d'all picat i saltar.

3... Veure

 

 

Delícies de poma amb amanida Waldorf

Delícies de poma amb amanida Waldorf

1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar.

2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure

 

 

Hummus de pesto amb crudités eco

Hummus de pesto amb crudités eco

1. Posem tots els ingredients en una batedora, excepte l’oli d’oliva, i  triturem durant 1 minut o fins que quedi una massa homogènia.

2. Afegim l’oli d’oliva verge extra i tornem a triturar 3-4 minuts... Veure

 

 

Snack d’api amb formatge de cabra eco

Snack d’api amb formatge de cabra eco

1. Pelar i tallar ben petita la poma

2. Trencar i picar les nous

3. En un bol gran barrejar el formatge de cabra, les nous i la mitja poma

4. Posar la barreja a les tires d’api prèviament tallades a una mida de 5-6 cm

5... Veure

 

 

Batut d'api, poma i cogombre eco

Batut d'api, poma i cogombre eco

  1. Pela i renta bé la poma

  2. Renta el cogombre i l'api.

  3. Introdueix tots els ingredients al vas i programa tritura en el robot o turmix... Veure