Tallem a bronuoise la ceba, l'all i el porro i ho posem a la paella.
Un cop daurat hi afegim el pernil ibèric i el lluç, també tallat a bocinets.
Quan està tot ben sofregit, hi afegim farina i removem fins obtenir una masa fina... Veure
Bullim l'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'afegim els bolets variats i removem... Veure
Traiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Amb la mà o amb un ganivet, traiem el peu dels bolets i els tallem en làmines gruixudes... Veure
Sofregim la ceba tallada ben petita en una paella amb una mica d’oli, i li anem afegint la resta de verdures i fruita tallades a dauets petits, segons aquest ordre: la pera, l’albergínia i el carbassó... Veure
Començem per la feina més grossa, ja que ens portarà 50 minuts de cocció.
Si no tens un Ronner pots fer la cocció a baixa temperatura de la següent manera:
Treiem els ous de la nevera una estona abans per a que tinguin la temperatura ambient... Veure
Elaboració de la crema de verdures tradicional:
Netejar i trossejar les verdures, i les posem dins una olla.
Afegim aigua fins que les verdures quedin totalment cobertes... Veure
Rentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Rentar les bledes, escórrer-les bé i tallar-les a tiretes fines... Veure
1. Pelem i tallem les patates a rodanxes de la mateixa mida.
2. Les posem en una olla amb aigua bullent amb una mica de sal. Bullim durant uns 20-25 minuts o fins que les patates estiguin tendres... Veure
1. Pelem i tallem les patates a trossos. Bullim en aigua amb sal durant 20 minuts.
2. Mentrestant rentem bé les bledes una a una, eliminant les possibles restes de terra, i les tallem a trossos... Veure
1. Escalfar el forn a 180ºC a dalt i a baix.
2. Posar la pasta de full en un motlle rodó d’uns 20-22 cm, la punxem amb una forquilla i la posem al forn durant 15 minuts.
3... Veure
1. Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal.
2. Rentem bé les bledes i les tallem a tires sense acabar d'aprofitar tot el tronxo. En podeu tallar 5 o 6 alhora que anireu més ràpid... Veure
1. Pelem i tallem la ceba i la carbassa a trossets petits.
2. En una cassola amb oli, hi posem la ceba amb una mica de sal. Quan estigui transparent hi afegim la carbassa i les fulles de bleda... Veure
1. Condimentar els pits de pollastre amb sal, pebre i 1/2 culleradeta d’orenga per les dues cares.
2. En una cassola gran, fondre 2 cullerades de mantega o posar una mica d’oli d’oliva i afegir els pits de pollastre... Veure
1. Picar el bulb de fonoll (reserveu uns brins per a una guarnició). Rentar i picar el manat de bledes o espinacs. Rentar i escórrer les mongetes.
2. En una olla gran, escalfar l’OOVE a foc mig, i saltar el fonoll durant 5 minuts... Veure