ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >
Amanida de Col Kale, cigrons i nous

Amanida de Col Kale, cigrons i nous

1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans.

2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure

 

 

Raw Brownie

Raw Brownie

1. En una batedora afegir les nous i les triturem fins a tenir trossos petits.

2. Afegir els dàtils tallats per la meitat i triturar juntament amb les nous, fins a obtenir una espècie de pasta... Veure

 

 

Amanida de brots amb maduixes eco

Amanida de brots amb maduixes eco

1. Per preparar la vinagreta netejarem les maduixes i escapçarem la part superior per treure les fulles. Les tallarem a daus i les posarem en un pot.

2. Afegirem la resta d’ingredients per la vinagreta i ho batrem amb l’ajuda d’una batedora... Veure

 

 

Delícies de poma amb amanida Waldorf

Delícies de poma amb amanida Waldorf

1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar.

2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure

 

 

Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco

Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco

1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts.

2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més... Veure

 

 

Paté de pastanagues amb gingebre

Paté de pastanagues amb gingebre

1· Neteja les pastanagues, trosseja-les en peces petites i cuina durant uns minuts.

2· Pica els grans d'all en trossos molt petits, juntament amb les nous i el gingebre... Veure