1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans.
2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure
1. En una batedora afegir les nous i les triturem fins a tenir trossos petits.
2. Afegir els dàtils tallats per la meitat i triturar juntament amb les nous, fins a obtenir una espècie de pasta... Veure
1. Per preparar la vinagreta netejarem les maduixes i escapçarem la part superior per treure les fulles. Les tallarem a daus i les posarem en un pot.
2. Afegirem la resta d’ingredients per la vinagreta i ho batrem amb l’ajuda d’una batedora... Veure
1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar.
2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure
1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts.
2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més... Veure